Sânziana Buruiană șochează din nou! Vedeta încă îşi alăptează fetiţa în vârstă de aproape cinci ani

După ce a anunţat că e însărcinată pentru a doua oară, Sânziana Buruiană şochează din nou: încă îşi alăptează fetiţa

în vârstă de aproape cinci ani. Blonda a făcut, de asemenea, dezvăluiri despre ce se întâmplă cu ea şi despre decizia pe care a luat-o, în ceea ce-l priveşte pe copilaşul pe care îl poartă în pântece.

Cum își va numi bebelușul

În urmă cu câteva zile, Sânziana Buruiană a făcut un anunț care a surprins pe toată lumea: e din nou însărcinată și mai fericită ca niciodată! Sânziana Buruiană știe deja cum își va numi bebelușul din pântece. A găsit un nume cu o semnificație importantă pentru ea.

„M-am gândit foarte mult în această perioadă și chiar mi-aș dori, dacă este băiețel, să poarte numele tatălui meu pe care l-am pierdut anul trecut (n.r. Viorel). Și ar fi ideal, mai ales că eu cred că este

un suflet trimis de Sus. Dacă este fetiță, mi-aș dori ca unul dintre nume să fie al bunicii mele pe care o chema Ana Olga. Mai ales că se va naște cam de ziua ei, în acea perioadă. În luna octombrie”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Antena Stars. 

Sânziana Buruiană încă își alăptează fetița de aproape cinci ani 

Vedeta a mărturisit că partenerul ei de viață este foarte fericit și fetița pe care o au cei doi împreună, de asemenea. 

Întrebată dacă mai alăptează și acum, Sânziana Buruiană a oferit un răspuns uluitor: „Da, da, mai alăptez și acum”, a spus blondina.

În continuare, Sânziana Buruiană a precizat că se gândește cum o să facă, cum să-i explice fetiței sale că trebuie

„să păstreze laptele pentru bebeluș”. În cazul în care fetița ei nu va renunța, atunci vedeta nu știe ce e de făcut. scrie spynews