Andreea Berecleanu, anunt la 3 luni dupa ce a demisionat de la Antena 1: „Nu imi reneg trecutul”

Fosta prezentatoare de la Observator, Andreea Berecleanu, a luat decizia sa stea departe de televizor si a constatat ca viata poate fi frumoasa si fara stiri.

„Astazi am intrat in librarie si am plecat cu vreo 5 carti. Intre ele, “Arta de a trai fara stiri”. Sa nu credeti cumva ca imi

reneg trecutul, adica vreo 28 de ani doar de facut stiri, doar ca am descoperit o viata FANTASTICA fara stiri!

Ma refer doar la tv, caci surse de informatie alternativa, am! Este un exercitiu care a venit inconstient dar care imi prieste!!! Sunt aproape 2 luni de cand televizorul a devenit o piesa de mobilier.

Proiectorul, in schimb, o bucurie a serilor familiei mele. Inainte il foloseam ocazional, insotit de “floricele”.

Acum vedem documentare, seriale, filme vechi, noi, orice. Ce surprize minunate ne ofera viata! Mai ales cand e privita cu umor.

Eu aleg “Umorul”, o alta carte cumparata azi. Si tot asa…”, a fost mesajul postat de fosta stirista pe contul de instagram.

Andreea Berecleanu a fost invitata la emisiunea lui Teo Trandafir, pe post de intervievata.

„Am stat ieri la birou si m-am uitat pe laptop la interviul inregistrat pentru Teo Show. Am zambit non stop. Imi e drag de normalitate, de emisiuni cu prezentatori destepti si carismatici.

De invitati cu buni simt si care sa transmita onest un mesaj. Publicul merita asta! Astazi am primit si audientele pe segmentul

de 15 minute in care s-a difuzat interviul. Am fost peste Pro si Antena. Le multumesc celor care au ales sa ne priveasca!

Bravo, Madalina Lambrinoc! Bravo, Teo Show!”, a mai scris vedeta pe contul de Facebook. fabricatinromania