Margherita din Clejani șochează din nou! Fata Vioricăi și a lui Ioniță, mesaj către oamenii legii!

Margherita de la Clejani continuă să socheze. După ce în ultimele zile a reușit să atragă toată atenția asupra ei, acum fata Clejanilor transmite un mesaj pe rețelele de socializare, oamenilor legii.

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani șochează din nou. După ce a atras toată atenția din România asupra ei, tânara se pare că se simte bine în centrul atenției, indiferent care ar fi motivul așa zisei celebrități de care are parte.

În ultima vreme, Margherita postează numeroase clipuri video pe contul său de Instagram, dar și numeroase mesaje controversate, pe care urmăritorii ei nici măcar nu mai știu cum să le interpreteze.

De această dată, Marga din Clejani a transmis un altfel de mesaj, pe care l-a adresat oamenilor legii.

Pe instastory, Marga a scris: „Dragoste pentru POLIȚIE”, iar internauții care o urmăresc pe rețeaua de socializare și-au pus numeroase semne de întrebare.

După scenele la care a fost protagonistă, în ultimele zile, se pare ca Marga de la Clejani nu mai poate șoca prea mult. Tânara și-a arătat caracterul prin comportamentul afișat în fața camerelor de luat vederi, unde își dădea aere de superstar.

“Dacă aveți bani să mă plătiți, că nu vorbesc decât pentru Hollywood.

Voi sunteți neica nimeni, nu vă dau interviu.

O sa iasă testele și o să vă dau cu testele în cap la toți!

Dacă nu plecați acuma, vă dau cu ăsta în cap! Plecați!

Sunt violentă că vreau și că pot!”,erau cuvintele pline de aroganță ale Margheritei.

Pe lânga asta, Margherita de la Clejani a înjurat ca la ușa cortului și i-a agresat pe paparazzi. Fata Clejanilor a făcut show în public, în momentul în care s-a întâlnit cu reporterii, deși știa că este filmată.Tom Selleck Opens Up About Being Famous

De altfel, și Viorica din Clejani a avut un comportament similar față de reporterii Antena 3, stropindu-i cu furtunul cu apă în timp ce le adresa injurii. scrie a1.ro