Se naște o idilă între Elena Ionescu și Emanuel? Cine i-a dat de gol pe cei doi finaliști Survivor România!

Elena Ionescu și Emanuel Neagu s-au luptat pentru marele premiu de la Survivor România. Cu toate acestea, relația celor doi finaliști este una mai mult decât amicală.

Elena Ionescu și Emanuel Neagu a făcut parte din echipe diferite la Survivor România, au fost adversari și ambii au luptat pentru premiul cel mare în Finala Survivor România.

Elena Ionescu a câștigat, fiind votată de public în Finala Survivor România de sâmbătă seară.

Și totuși, între Elena Ionescu și Emanuel Neagu este o relație frumoasă, ambii au vorbit frumos unul despre celălalt. După ce a câștigat premiul cel mare de la Survivor România, Elena Ionescu a afirmat că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola, pentru că în afara unei prietenii care-i leagă, ar vrea să colaboreze și profesional.

”Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.

Mai mult chiar, la un moment dat, în timpul competiției din Republica Dominicană, Emanuel chiar a mărturisit că o place mult pe Elena Ionescu.

Iar acum, imediat după Finala Survivor România, Elena Ionescu și-a făcut bagajul și a plecat la munte. Nu singură, ea s-a întâlnit cu mai mulți foști Războinici de la Survivor România, cu care s-a distrat și a făcut deja câteva live-uri pentru Instagram.

Până să ajungă însă la munte, Elena Ionescu s-a întâlnit cu Emanuel, iar revederea lor a fost filmată de Lola Crudu. Aceasta a surpins îmbrățișarea dintre Elena Ionescu și Emanuel, când bruneta a făcut și o glumă dând să-l sărute. scrie fanatik