După ce și-a cerut scuze pentru limbajul vulgar, Margherita este din nou pusă pe rele! Cu ce a șocat fiica Clejanilor de această dată

Margherita nu se lasă cu una, cu două! Chiar dacă ea a fost cea care și-a scuzat comportamentul nepoliticos, caracterizat de un limbaj extrem de vulgar, fiica Clejanilor continuă să șocheze prin apariții și mesaje halucinante!

Este clar! Margheritei îi place să fie în lumina reflectoarelor. Fiica Clejanilor face ce face și se menține în atenția presei, persistând în comportamentul său pe care l-a tot afișat în ultima perioadă, unul care lasă de dorit.

De curând, Margherita de la Clejani a făcut un show mai ceva ca la ușa cortului pe străzile din Capitală, chiar sub ochii trecătorilor. Artista a început să fie agresivă atât verbal, cât și fizic cu paparazzii Spynews.ro, înjurându-i și aproape lovindu-i în criza sa de nervozitate.

După ce imaginile au devenit publice, Margherita a ținut să-și ceară scuze, spunând că nu trebuia să vorbească atât de urât. Cu toate astea, fiica Clejanilor nu vrea să se cumințească deloc, căci nu a renunțat la limbajul vulgar.

„Înțelege că nu-mi pasă de tine! FMM!”, a scris Margherita la un InstaStory, adăugând și un emoticon care arată degetul mijlociu.

Margherita și-a cerut scuze pentru comportamentul urât

În urmă cu doar câteva zile, Margherita și-a exprimat în mod public scuzele față de paparazzii noștri. Pe atunci, vedeta spunea că nu trece printr-o situație tocmai bună și că se simte jenată de familia sa. Lucrurile pare să se fi schimbat ulterior…

„Vreau să-mi cer scuze jurnaliștilor, reporterilor și paparazzilor cu care am avut un conflic. Nu trec printr-o situație tocmai bună. Îmi pare rău de mama, de tatăl și de fratele meu. Cu toții greșim. Nu aveți de ce să mă condamnați, vreau să îmi cer scuze că am vorbit urât. Eram în iarbă și plângeam. (…) A fost un mic accident, nu am dat în cap la nimeni”, a spus Margherita într-un interviu pentru România Tv. scrie spynews