O recunoști ? Acum este una dintre cele mai iubite artiste din România

Pe Vlăduța Lupău o cunoaște toată lumea. Frumoasa artistă are sute de fani, atât în țară, cât și în străinătate, fiind apreciată pentru vocea ei inconfundabilă. Cu toate astea, puțini știu cum arăta celebra interpretă de muzică populară atunci când era doar o fetiță!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Faimoasa cântăreață a ajuns la un succes formidabil în muzică, după ce oamenii au fost efectiv cuceriți de vocea ei răsunătoare și inegalabilă, prin care face senzație oriunde s-ar aflat.

Chiar dacă fizic nu a mai putut fi alături de fanii ei, din cauza pandemiei de coronavirus, Vlăduța Lupău le-a fost aproape prin intermediul rețelelor de socializare, mediu în care le-a cântat și le-a arătat ce se mai petrece în viața sa.

Astăzi, cu ocazia zilei de 1 Iunie, celebra artistă și-a adus amintire de vremurile în care era de-o șchioapă. Astfel, Vlăduța Lupău le-a împărășit admiratorilor pe Instagram o fotografie emoționantă, din cea mai fericită perioadă, cea a copilăriei. 

Internauții au putut astfel observa că Vlăduța Lupău a iubit muzica dintotdeauna și că a avut o dragoste pentru portul popular încă de când avea câțiva anișori, fiind îmbrăcată într-o ținută desprinsă din folclor.

În același timp, frumoasa artistă a profitat de acest prilej și le-a transmis tuturor copiilor o urare de ziua lor.

„1 Iunie. La mulți ani, copii!”, le-a transmis Vlăduța Lupău fanilor printr-un InstaStory. scrie spynews