Sfatul zilei 2 iunie 2020. Zi TRISTA pentru o ZODIE

Berbec

Nimeni nu-ți poate spune ce să faci. Ești foarte încăpățânat și faci numai lucrurile pe care le crezi de cuviință, chiar dacă uneori deciziile sunt unele greșite.

Taur

Niciodată să nu spui niciodată. A venit momentul să asculți sfaturile oamenilor în care ai maximă încredere. Nu vei regreta nicio secundă, te asigură astrele.

Gemeni

Simți că te îndrepți în direcția greșită, însă nu faci nicio schimbare în acest sens. Poate îți prind bine unele lecții, dar fii atent să nu te pierzi prea mult.

Rac

Calmul este cuvântul cheie pe care trebuie să te bazezi. Nu te implica în discuții contradictorii și stai departe de certurile inutile din sânul familiei.

Leu

Traversezi o perioadă favorabilă din punct de vedere al afacerilor, de aceea ar fi bine să te implici în proiecte care știi că-ți aduce avantaje financiare.

Fecioară

Împacă-te cu persoanele cărora le-ai greșit și nu mai aduna ură și dezamăgire. Treci peste trecut și privește mai mult în viitor, acolo vei trăi.

Balanță

Relația cu partenerul de viață merge din ce în ce mai bine și te gândești serios să faci următorul pas. Nu mai aștepta ziua de mâine, azi este numai bună pentru o cerere în căsătorie.

Scorpion

Te-ai săturat să aștepți ceva ce nu va veni niciodată. Resemnează-te și viața ta va fi mult mai liniștită fără speranțe deșarte și dezamăgiri inutile.

Săgetător

Astrele sunt de partea ta și toate merg ca pe roate. Nu ai nimic de reproșat zilei, sună-ți prietenii și invită-i la o terasă, în oraș. Profită de aceste clipe frumoase!

Capricorn

Încetează să te mai gândești la problemele celor din jur, le ai și tu pe ale tale. Rezolvă cât mai repede situațiile în care ești dacă vrei să dormi liniștit cu capul pe pernă.

Vărsător

O veste neplăcută te ia prin surprindere și te doboară la pământ. Nervii cedează și nu te mai poți opri prin plâns, mai ales că este vorba de familia ta.

Pești

Gândul îți stă numai la bani. Cum câștigi pe-o parte, cum îi și cheltui în secunda doi, de aia nu vei avea niciodată resurse financiare puse la pușculiță.