Ce a apărut pe contul de socializare al lui Liviu Vârciu după ce Anda Călin a născut pentru a doua oară?

Liviu Vârciu și Anda Călin se pot declara împliniți. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu doar câteva zile, iar acum artistul i-a transmis un mesaj emoționant iubitei lui.

Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit recent părinți pentru a doua oară. Frumoasa brunetă a născut în urmă cu câteva zile. Nu a trecut mult timp și fericiții părinți s-au afișat împreună, dar nu oricum, ci alături de o frumoasă declarație de dragoste din partea tăticului către mămică.

Liviu Vârciu, declarație de dragoste pentru Anda Călin 

Anda Călin l-a făcut cel mai fericit bărbat pe Liviu Vârciu în ziua în care l-a făcut tată pentru a treia oară.

Artistul a ținut să îi transmită o frumoasă declarație de dragoste iubitei lui prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Liviu Vârciu după ce Anda Călin a născut pentru a doua oară?

Se pare că artistul și bruneta se înțeleg din ce în ce mai bine, iar copiii pe care îi au împreună le-a sudat relația care la un moment dat părea că nu mai funcționează.

„Te iubesc, Anda Călin” a scris Liviu Vârciu, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețeaua de socializare.

Anda Călin a născut! Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară

Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu, a născut un băiețel.  Frumoasa brunetă a reușit să îi îndeplinească dorința iubitului ei, devenind, astfel, tată de băiat, informează cancan.ro. Cuplul mai are împreună o fetiță, iar Vârciu mai are o fată, Carmina, dintr-o relație anterioară. scrie wowbiz