Adina Alberts, mesaj plin de revoltă. Acuze dure la adresa lui Ludovic Orban: Bătaie de joc

Adina Alberts este foarte revoltată pe felul în care Guvernul României gestionează obligativitatea măștilor de protecție în spațiile publice închise. Celebrul medic este dezamăgit de faptul că politicienii cumpără în continuare măști la suprapreț din străinătate când producătorii români stau pe marfa pe stoc.

Medicul Adina Alberts, revoltat la adresa politicienilor legat de măștile de protecție

Premierul Ludovic Orban recomanda antreprenorilor la începutul pandemiei de coronavirus să se reorienteze și să producă măști și echipamente de protecție, foarte multe companii conformându-se, însă mare ne-a fost mirarea când Guvernul a continuat să achiziționeze măști din Turcia sau China.

Cunoscutul medic Adina Alberts a declarat că măștile din străinătate sunt luate la prețuri uriașe, iar calitatea lor lasă de dorit, în timp ce măștile de protecție realizate de români stau în fabrici fără a fi achiziționate. Doctorul este revoltat pe această situație, mai ales că cele românești sunt mult mai calitative.

„Cum se numește gestul premierului Ludovic Orban de a recomanda românilor aflați în prag de șomaj/faliment, la începutul pandemiei, să se reorienteze profesional și să se apuce de făcut măști și echipamente de protecție, iar apoi, guvernul pe care îl conduce să-i ignore pe antreprenorii reorientați, și să cumpere, în continuare, măști de peste graniță?!”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

Adina Alberts despre măștile de protecție produse de antreprenori români

„Nu se numește bătaie de joc? Ai noștri stau cu stocurile nevândute, iar cele aduse din Turcia sau China sunt de o calitate execrabilă! Mie mi-e jenă să le ofer cetățenilor. Ți-e greu să le porți chiar și măcar de formă, de protecție nici nu se mai pune problema…

Multe dintre ele sunt subțiri, de genul «foiță de țigară», iar altele sunt măști de unică «atingere», elasticul se rupe imediat ce ai încercat să le folosești. Așa că am renunțat la chinezării și turcisme”, a mai scris medicul în mediul online.

Soția lui Viorel Cataramă este de părere că măștile românești sunt net superioare celor din străinătate fiind reutilizabile până la 5 ori și în plus, au 3 straturi. Adina Alberts are în clipa de față 10.000 de pachete de măști din Românie pentru a le oferi oamenilor în speranța că vor vedea diferența.

„Eu mă aprovizionez de la un producător român, MADE IN ROMANIA! Net superioare celor achiziționate de guvern și net superioare măștilor cărora li s-a «permis» să împânzească piața!

Știți care este reacția cetățenilor pe stradă de îndată ce le văd? «Uau! Sunt din acelea de calitate!»

Plus că sunt reutilizabile de până la 5 ori, putând fi igienizate prin spălare, uscare, dezinfectare cu produsele uzuale! Și da, au TREI STRATURI! Și au și inserția metalică atât de necesară.

Sper să ajung cu cele 10.000 de pachete pregătite la cât mai mulți dintre dumneavoastră! O să vedeți, astfel, cum mâna noastră de lucru, românească, e peste reclama pe care și-o fac străinii”, a mai spus Adina Alberts. scrie fanatik