Cum au apărut Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, la biserică. Prima doamnă a atras toate privirile azi – Foto

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au mers la biserica Romano-Catolică din Sibiu pentru a participa la slujba de duminică. Prima Doamnă a tras toate privirile la ieșirea din curtea lăcașului sfânt.

Prima ieșire a lui Carmen și Klaus Iohannis, după ridicarea restricțiilor. Cum au apărut la biserică

Președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au fost surprinși duminică pentru prima dată de la ridicarea restricțiilor, ieșind din curtea bisericii Romano-Catolice din Sibiu.

Cu măștile de protecție pe față, președintele României

și Prima Doamnă au asistat la slujba ținută în curtea Bisericii Romano-Catolice „Sfânta Treime” din Piața Mare, Sibiu.

Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, biserica, măsti

Este pentru prima dată când cei doi, atât Klaus Iohannis, cât și soția lui, sunt văzuți împreună purtând măștile de protecție.

De la 1 iunie se deschid terasele și plajele

Începând cu 1 iunie, restricțiile se vor mai relaxa. Astfel că, potrivit declarațiilor făcute de președintele României, Klaus Iohannis, începând cu această dată, se vor redeschide terasele și plajele și nu va mai fi nevoie de declarație pentru a ieși din localitate.

“În ceea ce privește măsurile de relaxare, avem și câteva vești pozitive. Din 1 iune, câteva activități vor redeveni posibile.

Astfel, de la 1 iunie se redeschid terasele. Este însă clar că este nevoie de unele măsuri foarte speciale și aceste vor fi comunicate.

Mesele la 2 metri distanță, maxim 4 persoane la o masă și în acest fel lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar și aici e nevoie de păstrarea distanței de 2 metri între scaunele de plajă”, a declarat Iohannis. scrie fanatik