Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu. Le-a murit un prieten drag, diagnosticat cu coronavirus

Iulia Vântur și Salman Khan suferă din cauza pierderii unui prieten drag, răpus de coronavirus. Îndrăgită româncă al cărei succes este răsunător la Bollywood (industria de film din India) a postat un mesaj emoționant în amintirea amicului ei.

Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu

Wajid Khan (n.r.: nu are nicio legătură de rudenie cu Salman, ci e doar o coincidență de nume) a fost diagnosticat cu temutul virus SARS-COV-2 și, din nefericire, problemele medicale s-au acutizat pe parcurs, cedând în fața bolii.

Toți cei care l-au cunoscut spun că a avut un suflet minunat, iar pierderea acestuia este una regretată de colegii de breaslă și de fani.

Salman și Iulia Vântur l-au cunoscut foarte bine pe Wajid, alături cu care s-au intersectat în colaborările lor.

Wajid avea o infecție la rinichi, pe lângă coronavirus

Wajid Khan a fost un director muzical de succes, unul din oamenii care a încurajat-o pe Iulia să nu renunțe la visul ei de a cânta, unul din puținii oameni care a fost ca un mentor pentru româncă.

„Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre.

Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste 🙏🏼 #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness)”, a scris Iulia Vântur pe o rețea de socializare.

Potrivit India Times, Wajid, răpus la 42 de ani de coronavirus, avea mai multe probleme de sănătate.

Acesta fusese supus unui transplant de rinichi de curând, iar infecția la rinichi a fost factorul declanșator al morții.

Wajid a murit într-un spital din Mumbai pe 1 iunie 2020, lăsând în urmă multă durere și o familie care acum se pregătește de funeralii. E foarte probabil ca la înmormântare să participe și Salman și Iulia sau vor trimite cu siguranță coroane cu flori. scrie fanatik

wajid khan