Ani grei de închisoare! Ce pedeapsă riscă vloggerul Alexandru Bălan, după publicarea video-ului prin care încuraja violarea minorelor!

Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violarea minorelor riscă ani grei de închisoare în urma videoclipului

postat pe canalul său de YouTube. Tânărul ar putea să plătească cu libertatea timp de 12 ani pentru fapta pe care a comis-o!

În ultimele zile, internetul ”a bubuit” de când a aflat că Alexandru Bălan, cunoscut în lumea virtuală drept Colo, a postat în urmă cu mai mult timp un videoclip pe canalul său de YouTube 

prin care încuraja violarea minorelor. Poliția s-a autosesizat în acest sens, iar cunoscutul vlogger riscă 12 ani de închisoare în urma faptei pe care a comis-o fără să-și dea seama de riscurile la care se supune.

”Eu, dacă nu eram în nicio relație de 5 ani, credeți-mă că profitam de toate copilele de 14 și 15 ani.”, spunea el atunci,

iar asta este doar o mică parte din ceea ce a putut să adauge în filmarea respectivă, videoclip urmărit de mii de copii și adolescenți din întreaga țară.

Acum, el este anchetat de Poliție, iar fapta sa cu siguranță nu va rămâne nepedepsită, mai ales că părinții și întreaga comunitate de vloggeri sunt revoltați în aceste momente pentru gestul pe care aceasta l-a făcut în mediul online. 

”A fost o glumă extraordinar de proastă. Recunosc lucrul acesta și îmi cer scuze. Respect toate femeile din viața mea. Eu am fost crescut de mama mea.

Ea mi-a oferit cea mai bună educație. Tot acest clip este făcut de foarte, foarte mult timp. Nu aveam cea mai bună gândire, mentalitatea,

nu știam că mă adresez acestui public tânăr. Luam totul la mișto, eram doar în goana după like-uri, după vizualizări.

Îmi doream doar ca să se uite lumea la mine. Nu am crezut că o să se ajungă aici.” , a fost mesajul pe care Colo l-a transmis astăzi pe YouTube, în semn de regret pentru ceea ce a făcut. scrie spynews