Lidia Buble, reacție ciudată după ce Răzvan Simion a fost prins cu altă femeie. Acum totul e clar

Lidia Buble pare să-și vadă liniștită de viață, după ce partenerul ei de viață, Răzvan Simion, a fost prins cu altă femeie. Artista a postat pe Instagram o fotografie și un mesaj care spune totul clar.

Reacția Lidiei Buble, după ce Răzvan Simion a fost prins cu altă femeie

Relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion pare să fie de domeniul trecutului. Artista l-ar fi părăsit pe “matinal”, după ce a fost prins acasă la altă femeie, când ea era la Deva, la familie.

Lidia Buble, Răzvan Simion, despărțire

„I.D.G.A.F”a scris artista în dreptul fotografiei, o prescurtare care pare să vină  de la “I don’t give a f*ck”

Zvonurile despărțirii au apărut încă de la începutul anului, timp în care pe rețelele de socializare au apărut indicii care susțin ipoteza rupturii dintre cei doi. Unul dintre ele este faptul că și-au șters fotografiile în care apăreau împreună și nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Au o relație de aproape cinci ani

Lidia și Răzvan sunt împreună de aproape cinci ani și apropiații așteptau să îi vadă în fața altarului. Numai că, legătura pare să se fi distrus din momentul în care “matinalul” de la Antena 1 a fost surprins în compania unei femei misterioase, chiar la ea acasă.

De atunci, relația cu Lidia Buble a început să scârțăie, însă niciunul dintre ei nu a făcut comentarii clare despre subiect.

S-au îndrăgostit pe vremea când Simion era căsătorit

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au îndrăgostit pe vremea când vedeta Antenei 1 era căsătorit. E drept, mariajul acestuia nu mai funcționa ca la început, iar apariția cântăreței în viața lui nu a făcut altceva decât să-i dea un impuls mai mare pentru a face pasul spre separarea de soție.

“Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali, Ianca și Tudor. Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, a declarat Răzvan Simion pentru unica.ro, într-un interviu mai vechi. scrie fanatik