VESTE CUTREMURĂTOARE! BODO DE LA PROCONSUL, FOSTUL GINERE AL LUI TRAIAN BĂSESCU, A FĂCUT INFARCT! CUM SE SIMTE ARTISTUL

Veste tristă pentru showbizul românesc! Bodo, solistul trupei Proconsul, fostul ginere al lui Traian Băsescu, a suferit un infarct miocardic, în urmă cu aproape o lună. Medicii au fost nevoiți să îi pună trei stenturi în inimă, ca să îi salveze viața.  

Bodo a povestit de curând experiența dramatică de care a avut parte.

„M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate.

Am fost operat de urgență, apoi angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea.

Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent,

organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo.

Prima dată, Bodo nu a realizat că este vorba despre un infarct. Singura senzație pe care a simtit-o este refluxul gastric.

„Am crezut că e un reflux gastric, dar n-a fost așa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau brațele și aveam o stare agitată. I-am spus soției ca nu mă simt bine și am mers la spital”, a povestit artistul, potrivit antena3.ro.

Bodo, pe numele real Bogdan Marin, are 52 de ani și este tatăl a doi băieți, în vârstă de 7 şi 8 ani. Artistul mai are un fiu din prima căsătorie, dar acesta s-a stabilit de câțiva ani în SUA. În trecut, Bodo a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu. scrie cancan