Culiță Sterp are o nouă relație? Artistul și-a declarat dragostea în mod public: ”Te iubesc mult”

Culiță Sterp și-a pus fanii pe jar după ultima declarație. Artistul a uitat de timiditate și a dat frâu liber sentimentelor, făcând o declarație de dragoste în direct.

Culiță Sterp, unul dintre cel mai apreciați artiști, dar și unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, a uimit pe toată lumea, după ce și-a luat inima în dinți și a spus tot ce simte. 

”În viața mea, de trei-patru ori am scris pentru prima dată unei fete”, a spus Culiță, în cadrul unei emisiuni TV. 

Acum, după luni bune de la despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul declară că fiecare a mers pe drumul lui, fără a mai există șanse de împăcare de această dată. 

”Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțire. Chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui”, a mai spus artistul. 

Acum, după ce a trecut peste durerea despărțirii, se pare că artistul iubește din nou, însă nu vrea să facă totul public acum. 

În cadrul unei emisiuni TV, Culiță Sterp a șocat pe toată lumea. După ce a vorbit de despărțirea de Carmen de la Sălciua, artistul a ținut să facă și o declarație de dragoste, însă nu a precizat și pentru cine. 

”Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”, a declarat Culiță Sterp, șocându-și fanii. 

Chiar dacă nu a specificat pentru cine este declarația, Culiță a mărturisit că gândul i-a fugit către cineva drag, atunci când a spus ce simte. scrie spynews