VIORICA DE LA CLEJANI, REACȚIE ACIDĂ DUPĂ CE S-A SCRIS CĂ MARGHERITA AR FI LESBIANĂ: „E AȘA POCITĂ CA SĂ AIBĂ RELAȚII CU FEMEI?”

Margherita a ținut și ține capul de afiș în showbiz, nu întotdeauna fiind vorba despre aspecte pozitive ale vieții sale.

După accidentul provocat în urmă cu mai multe zile, amănunte ”delicate” din trecutul ei au ieșit la iveală, iar unul dintre acestea a fost cel legat de o presupusă ”pasiune pentru femei” a fiicei Clejanilor.

Totul s-a întâmplat cu mai mult timp în urmă, atunci

când Viorica de la Clejani a avut o reacție acidă la adresa celor care au scris că fiica sa ar fi lesbiană.

“Ioniţă şi Viorica de la Clejani s-au făcut foc şi pară când au auzit că fiica lor este bănuită că ar fi atrasă de femei. Cei doi au sărit în apărarea

Margheritei, care este suspectată că îşi doreşte să aibă relaţii cu parteneri de ambele sexe, după ce a specificat pe contul ei de Faceebok că este interesată să cunoască atât bărbaţi, cât şi femei”, s-a scris la vremea respectivă.

”Nu cred că la noi în familie s-a pus vreodată problema ca unul dintre noi să aibă alte înclinaţii. Şi dacă ar fi contul Margheritei, să vrei să cunoşti şi bărbaţi şi femei nu înseamnă că vrei să ai şi relaţii cu ei”,

a spus Ioniţă de la Clejani. Iar Viorica a intervenit pentru a pune lucrurile la punct: ”E asa pocită ca sa aibă relații cu femei?”, s-a întrebat mama Margheritei, potrivit wowbiz.ro.

Viorica de la Clejani refuză orice declarație publică: ”Să auzim de bine!”

Accidentul provocat de Margherita a încins spiritele nu numai în mediul online, ci și în familie. Faptul că fiica

Clejanilor a fost testată pozitiv la heroină a

dus tensiunea la cote extreme, iar părinții s-au decis să nu mai dea nicio declarație publică o perioadă de timp. scrie cancan