HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 8 – 14 IUNIE 2020. RACII TRĂIESC INTENS ACEASTĂ PERIOADĂ

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 iunie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător,

Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 8 – 14 iunie 2020 se numără și cea a Racilor care au parte de trăiri afective intense, dar și confuzii pe măsură.

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se lase copleșiți de frici și temeri, în principiu nefondate, dar amprentante asupra stării de spirit. Nativii pot fi mințiși în această perioadă, însă nici ei, la rândul lor, nu vor simți să mai acorde încredere celorlalți. Dialogurile cu cineva din trecut sau pe teme mai vechi pot fi tensionate. Mulți Berbeci vor simți să se retragă în singurătate, să stea de vorbă cu gândurile și trăirile lor. Comunicarea cu membrii familiei poate fi mai acidă și li se cere să-și reevalueze atiudinea față de părinți, față de o posibilă schimbare de domiciliu sau față de casă, de sarcinile gospodărești. Dialoguri cu cineva din copilărie sau legate de copilărie, secrete de familie se pot afla în perioada următoare.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia să petreacă timp cu prietenii mai mult, să stea la discuții, să povestească, însă totodată s-ar putea să fie și epuizați de acest context, să consume prea multe rezerve de energie decât s-ar fi așteptat și să se simtă obosiți în urma acțiunilor lor. Posibil să afle secrete despre persoane din anturaj. Este important să fie foarte atenți la propunerile financiare care vin din partea prietenilor sau legate de un plan, proiect la comun cu cineva pentru că pot fi înșelătoare. Nu este recomandat să împrumute bani în această perioadă. Atenție la călătorii și deplasări în weekend.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o săptămână încărcată de confuzii și nemulțumiri, atât personale, cât și financiare, dar fiind faptul că Mercur, guvernatorul lor, va retrograda începând cu data de 18, dar își va face simțită influența încă din primele zile ale perioadei analizate. Este momentul unor reeevaluări financiare, iar nativii trebuie să fie mai chibzuiți. Totodată, este posibil să fie foarte confuzi cu privire la direcția de urmat în carieră, să nu le iasă niște planuri și imaginea profesională să le fie afectată. Unii nativi își pot face vise mărețe legate de ascensiunea profesională care să nu aibă și baze reale, realizabile. Mare atenție la conflictele cu șefii, se pot deforma.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor începe să resimtă retrogradarea lui Mercur în semnul lor și acest aspect le poate dezvolta confuzii, frici, temeri, stări de anxietate majore, dar mai ales le poate exacerba niște trăiri afective. Unii nativi se tem de trecut, în timp ce alții se tem de schimbări profesionale. Posibil ca unii Raci să fie confuzi în legătură cu direcția pe care să pornească, să-ți pună la îndoială niște principii, credințe și chiar niște diplome obținute. Atenție la călătorii, mai ales dacă depășesc granițele țării!

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor începe să-și pună întrebări despre trecut, vor căuta răspunsuri la problemele prin care trec acum și se conturează o perioadă de confuzie cu privire la o situație care vizează viața intimă, o relație pasională, o aventură, o infidelitate. Nu este exclus ca nativii să calce strâmb, mânați de dorințe pe care nu și le pot controla, deși ar trebui. Este posibil ca o relație de prietenie să devină intimă, însă nu va fi vorba de nimic serios și de lungă durată. Totodată, în cuplu pot apărea conflicte legate de situația financiară și este de preferat să evite cheltuielile iraționale.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor simți retrogradarea lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul prietenilor și nu este exclus să apară unele discuții în contradictoriu, unele tensiuni care să conducă la necesitatea reevaluării unei astfel de relații. În relațiile de cuplu, dar și în cele profesionale este haos și nu este momentul să facă gesturi necugetate sau să reacționeze impulsiv. Deciziile majore trebuie evitate sau luate cu mare siguranță și cu mult calm. Nu vor lipsi tensiunile legate de carieră, confuziile privind ascensiunea lor și tendința nativilor va fi să se iluzioneze cu privire la o funcție.

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au o săptămână încărcată din punct de vedere profesional. La locul de muncă va fi agitație, vor primi sarcini haotice, vor fi stresați de program și cerințe și este de preferat să analizeze cu mare atenție un contract pe care trebuie să-l semneze, un parteneriat. Starea de oboseală se poate accentua acum. Unele Balanțe își pot face iluzii cu privire la un nou loc de muncă, însă începe o perioadă de reevaluare profesională și li se cere multă responsabilitate vizavi de acest domeniu, poate chiar schimbarea unor principii sau necesitatea de a mai învăța ceva pentru a avansa.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să treacă prin confuzii și momente tensionate, neclare și bulversante în legătură cu o poveste de dragoste nou începută sau în legătură cu o aventură, cu o relație intimă, pasională. În cuplu sunt posibile conflicte care să plece de la bani și bunuri la comun. Scorpionii ar trebui să-și reevalueze cu multă seriozitate niște principii de viață, niște convingeri avute. Poate este momentul să-și îndrepte atenția către noi activități academice.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tensiuni și momente bulversante în relația cu membrii familiei, însă poate fi vorba și de un haos interior sau de o mare confuzie în legătură cu o situație ce vizează locuința, domiciliul. Nativii, încă sub impactul Eclipsei de Lună din zodia Săgetător, trebuie să-și verifice niște principii, frici și temeri pe care le au vizavi de o relație de dragoste sau de un parteneriat de afaceri. O relație intimă, pasională, o aventură romantică trebuie reevaluată acum. Mai multă chibzuință la cheltuieli. De evitat investițiile majore și riscante în afaceri.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la comunicare și la dialogul cu cei din jur, dar și în negocieri. Nativii pot primi informații greșite, eronate, pot fi înșelați și păcăliți în acte. Tensiuni și conflicte în relațiile cu cei din jur. Posibil ca unii nativi să se iluzioneze în legătură cu un loc de muncă. Oboseala din această perioadă le poate aduce excese de furie și descărcări nervoase. Pe de altă parte, Mercur va începe să retrogradeze în sectorul relațiilor de lungă durată și nu este exclus ca unii nativi să fie tentați să reia o fostă poveste de dragoste sau, cei care formează un cuplu, să intre într-o etapă de reevaluare sentimentală serioasă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător pot fi tentați să ia decizii greșite care să aibă un impact financiar major, motiv pentru care trebuie să analizeze și să negocieze cu mult raționament ceea ce vor să facă. Unii nativi pot fi tentați să se distreze prea mult, să cheltuie bani pe plăceri și mofturi. În plan sentimental nu este exclus să se lase furați de visare sau să fie confuzi cu privire la partener, dacă este sau nu ceea ce și-au dorit. Retrogradarea lui Mercur le poate ridica niște semne de întrebare legate de locul de muncă, de stilul de viață și de activitățile zilnice pe care le întreprind, sectoare la care s-ar putea să planifice niște schimbări ulterioare.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 iunie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de o remarcabilă conjuncție în semnul lor care le poate accentua unele frici, temeri și îi poate iluziona peste măsură. Nativii pot deveni iraționali în decizii și pot simți că viața lor este un haos, însă fără a ști ce să facă pentru a o repune în ordine. Posibile confuzii legate de o locuință, de o schimbare de domiciliu, tensiuni în familie. Mercur va retrograda în sectorul iubirii și le va cere o reevaluare serioasă a sentimentelor față de persoana iubită, o revizuire a modului în care comunică. Cei singuri pot simți nevoia schimbării unor principii, a modului în care se raportează la dragoste. scrie cancan