Doliu în presa de la noi. Antoaneta Etveș a murit după 41 de zile de comă: „A venit cea mai urâtă zi”

Zi neagră în presa din România. Jurnalista Sorina Antoaneta Etveș s-a stins din viață, după aproape două luni de suferință. Anunțul trist a fost făcut în mediul online, chiar de către soțul ei.

Antoaneta Etveș a suferit un atac vascular cerebral și era internată în spital de mai bine de o lună, în comă profundă. După 41 de zile de luptă și de suferință, jurnalista s-a stins din viață, în cursul zilei de luni.

„A venit cea mai urâtă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip şi familia noastră, în care am fost anunţaţi că după 41 de zile de suferinţă, în care soţia mea şi mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etves, a plecat într-un loc mai frumos”, a scris soțul jurnalistei, Ciprian Mailat, în mesajul lui.

Jurnalista Antoaneta Etveș a murit

În continuarea mesajului său, soțul jurnalistei mai scrie rânduri despre iubire și de încurajare pentru toți cei care au ținut la soția sa.

„Vei rămâne mereu în inimile noastre, ştiu că ne vei zâmbi şi vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace, draga mea!”, a încheiat bărbatul.

Antoaneta Etveș a scris pentru publicații precum Evenimentul Zilei, cotidianul.ro, România Curată, Centrul pentru Jurnalism Independent și Realitatea Cațavencu Media Group. scrie spynews