Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea? Mesajul care i-a zăpăcit de tot pe fani: “Să vezi doar binele din…”

Andreea Bălan i-a băgat în ceață pe fanii ei cu un mesaj postat pe Facebook, iar mulți cred că s-ar fi împăcat în secret cu George Burcea.

Un citat postat de cântăreața din trupa Andre a reaprins scenariile despre telenovela vieții sale care a devenit subiect de dezbatere în mediul online.

Andreea Bălan și George Burcea au făcut pace pentru fetițele lor, după mai bine de patru luni de când și-au anunțat despărțirea.

De câteva zile, actorul se află în locuința în care a trăit cu artista și cu fetițele lui. Se pare că ambii au decis că e cel mai bine pentru copilele lor să conviețuiască precum o familie.

Andreea Bălan, prima reacție după împăcarea cu George Burcea

George Burcea postează de mai bine de două zile filmări din casa Andreei Bălan. Încă nu e un lucru cert faptul că cei doi formează din nou un cuplu, dar sigur au ajuns la concluzia că trebuie să le ofere copiilor și o figură paternă.

Andreea Bălan a avut și ea o reacție mai puțin așteptată pe rețelele de socializare, de data aceasta a renunțat la mesajele acide transmise către actor și a scris un lucru care le-a dat de gândit fanilor ei.

Mai exact, după doar câteva zile în care s-a aflat că s-au împăcat pentru binele fetițelor lor, cântăreața a scris următorul mesaj pe Internet.

„Antrenează mintea să vezi doar binele din orice situație” a scris artista, în dreptul unei fotografii.

Mesajul poate fi interpretat foarte ușor, și anume că Andreea Bălan ar fi dispusă să riște din nou pentru binele familiei sale, poate, de ce nu, să îi acorde o a doua șansă lui George.

Artista a descoperit plăcerea gătitului în izolare

Andreea i-a permis, de altfel, în tot acest timp soțului ei să își viziteze fetițele, pe Clara și Ella. Acesta a fost acasă la artistă cu ocazia sărbătorilor pascale, dovadă că au acceptat să continue legătura strict de dragul micuțelor.

Cântăreața de muzică pop-dance a suferit foarte mult în urma divorțului, iar de mai bine de trei luni se ocupă de creșterea celor două fete, ajutată, ce-i drept, de mama ei.

Pentru a mai uita de probleme, Andreea a început să facă vloguri pe Youtube alături de fetele sale prin care le prezintă fanilor ei tot felul de rețete culinare, căci în perioada de izolare artista a descoperit că îi place să gătească.

Rămâne de văzut dacă suspiciunile fanilor se vor adeveri sau nu. Ce-i drept, în ultima vreme atât ea cât și George nu s-au mai atacat în public, iar ăsta poate fi semnalul că s-a ajuns măcar la un armistițiu temporar dacă nu la o împăcare așa cum cred fanii celor doi. scrie showbiz