Mama lui Iancu Sterp, adevarul despre relatia fiului ei cu Emy Alupei: „Ce e atat de greu de inteles…

Tot mai multe voci spun ca Iancu Sterp si Emy Alupei ar forma un cuplu. Totul a pornit dupa ce duminica, 7 iunie, cei doi au aparut impreuna in noul vlog postat de Iancu pe contul de YouTube.

Iancu Sterp sta mai mult cu Emy Alupei, in timp ce iubita sa, Denisa, a plecat in Londra, acolo unde are locul de munca.

Asa au aparut noi zvonuri ca Denisa si Iancu Sterp s-au despartit.  Mama lui Iancu Sterp rupe tacerea si spune adevarul.

Femeia a comentat la mesajele postate pe pagina fiului sau

”Iancu este foarte tanar, nu a fost in relatii cu nimeni. In schimb vorbeste cu toate fetele pentru ca asa este frumos si acum e timpul lui. Nu are de gand sa se lege la cap de acuma”, a spus mama lui Iancu.

”Iancu are o gramada de proiecte, nu sta la oi, nici nu il tin cu mine acasa. Doar ca e un copil care nu vrea sa stea antr-o relatie cu nimeni. Dar cu nimeni, ce e atat de greu de inteles.

Este alegerea lui, nu a mea. Are timp peste vreo 5 sau 6 ani sa gaseasca o fata si atunci sa se si casatoreasca. Eu nu am nimic cu Denisa. Iar ea stie”, a mai spus mama lui Iancu Sterp.

Denisa a fost alaturi de Iancu Sterp la Finala Survivor Romania, dar imediat dupa incheierea filmarilor, ea a plecat la Londra.

Singura, pentru ca Iancu s-a intors in Hateg, alaturi de familia lui. Nu a stat mult timp acasa, ci a luat drumul Bucurestiului unde a inceput o colaborare cu Emy Alupei. scrie fabricatinromania