TRAGEDIE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! DANIEL MANOLEA A MURIT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT RUTIER

Un tânăr fotbalist, în vârstă de 19 ani, s-a stins din viață sâmbătă seara, într-un accident rutier grav, ce a avut loc pe drumul E70, în județul Teleorman.

Daniel Manolea juca fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava și avea o viață întreagă înainte. Tânărul fotbalist urma să intre în echipa de liga a III-a, Șomuz Fălticeni și să susțină examenul de bacalaureat.

Accidentul rutier în care a fost implicat fotbalistul a fost unul extrem de grav.  În urma impactului au murit trei oameni, iar tatăl tânărului de 19 ani a fost rănit. În accident au fost implicate

trei mașini iar autoutilitara condusă de tatăl lui Dorin Manolea, a fost lovită de un autoturism ieșit din coloana de pe contrasens. Impactul a fost de o violență extremă, autoutilitara fiind proiectată în afara carosabilului și răsturnată.

„Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile”

În urma tragicului eveniment, toți cunoscuții plâng moartea prematură a lui Daniel Manolea, care mai avea atât de multe lucruri de realizat. Pagina de Facebook a tânărului este plină de mesaje de condoleanțe.

Liceul cu Program Sportiv Suceava a transmis un mesaj emoționant cu privire la tânărul care avea o carieră promițătoare în față. 

„Conducerea Liceului cu Program Sportiv, cadrele didactice și personalul auxiliar transmite sincere condoleanțe familiei elevului Manolea Daniel care s-a stins din viață în urma unui tragic accident de circulație.

Catedra de fotbal a hotărât ca tricoul roșu cu numărul 4 să nu fie folosit în cadrul echipei LPS Suceava, pe parcursul ediției următoare a campionatului ligii a IV-a, în semn de omagiu și respect pentru sportivul Manolea Daniel.”, se arată în mesaj.

Un alt mesaj impresionant a venit și din partea unuia dintre profesorii apropiați ai elevului. „Rămâi fără cuvinte la aflarea unui

vești atât de triste. Un tânăr, căruia moartea i-a frânt aripile. Avea toată viața înainte, un copil minune, în putere de care ne vom aminti la fiecare sfârșit de an școlar. Daniel, vei rămâne mereu în memoria noastră”, a scris profesorul Ovidiu Murariu. scrie cancan