Horoscop 10 iunie 2020. Zodia care primeste VESTEA MULT ASTEPTATA

Berbec – Dragoste: Tu și partenerul sunt pe aceeași lungime de undă intelectual vorbind, dar în dormitor este o poveste diferită. Sănătate:În ceea ce privește sănătatea, mențineți dieta sub control, deoarece ai tendința să iei puțin în greutate. Vizite mai frecvente la sală ar ajuta și ele! Carieră: La locul de muncă vei lucra dublu, din cauza absenței unui coleg.

Taur – Dragoste: Nu veți ezita să schimbați anumite obiceiuri, mai ales dacă relația ta s-a scufundat în rutină. Sănătate: Uranus îți garantează multă energie, dar s-ar putea să ai riscuri de alergii, insomnie sau un ritm cardiac crescut. Carieră: Aveți probleme de timp la muncă, proiectele se pot opri la jumătatea drumului.

Horoscop 10 iunie 2020. Zodia care are o zi fabuloasă

Gemeni – Dragoste: O zi foarte bună în ceea ce privește relația ta. Viața ta sentimentală este pe drumul cel bun. Sănătate: Ești într-o dispoziție atât de fericită și bună! Nu îți poți aminti ultima dată când s-a întâmplat asta. Carieră: Ați putea primi o ofertă interesantă care vă face să vă reconsiderați obiectivele profesionale actuale.

Rac – Dragoste: Simți că faci lucrurile de unul singur, cu bună credință, desigur, dar nu vei fi în largul tău cu acest concept. Sănătate: Vei încerca să îți asumi un comportament sigur și responsabil, pentru a-ți cultiva bunăstarea. Carieră: Trebuie să demonstrezi de ce ești capabil.

Leu – Dragoste: Partenerul tău s-a îndrăgostit de simțul umorului și reușești să îl surprinzi plăcut. Sănătate: Te lupți să-ți ții capul la suprafață. Relaxați-vă cu niște uleiuri esențiale. Carieră: Munca în echipă este cheia de azi, așa că ar fi bine să te gândești la abilitățile tale de comunicare.

Fecioară – Dragoste: Vrei să găsești un echilibru cu partenerul tău și vei ajunge acolo fiind sincer și afectuos cu partenerul tău. Sănătate: Aveți mai multă energie și vă simțiți mai optimisti. Carieră: Saturn în acest sector, ar putea arunca o cheie în planurile tale. Anumite proiecte vor fi întârziate.

Balanță – Dragoste: Viitorul relației tale  pare mult mai luminos decât a fost în ultima vreme. Sănătate: Corpul tău este disperat după odihnă! Nu te mai suprasolicita. Carieră: Încet, dar sigur ești capabil să-ți creezi un nume la locul de muncă.

Scorpion – Dragoste: Ai dori să ai fidelitate și plăcerea rafinată, deoarece cauți stabilitate. Vei fi dinamic. Sănătate: Evitați să vă pierdeți energia și să păstrați un echilibru. Carieră: Viața profesională va fi plină de satisfacții, mai ales dacă vă asumați riscuri.

Săgetător – Dragoste: Cu siguranță, tu și partenerul tău ai multe de discutat astăzi. Sănătate: Prea multă mâncare și prea puțin exercițiu fizic au influențat negativ parcusul tău. Ai luat ceva kilogram în plus. Urmărește ce pui pe farfuria ta! Carieră: Te descurci bine cu colegii tăi, iar cerul este din nou curat în sectorul tău profesional.

Capricorn – Dragoste: Tensiunile și argumentele sunt din ce în ce mai mari. Sănătate: Aveți suficient timp liber pentru a face exerciții fizice în aer liber. Carieră: Cu Jupiter și Pluto în zodia ta, te vei simți foarte implicat în meseria ta. Ești foarte preocupat să faci totul bine.

Vărsător – Dragoste: Tu și partenerul tău adoră să vă implicați în noi proiecte. Sănătate: Grija mai mare de tine. Asta este prioritatea ta. Caerieră: Vrei să te simți cât de bine poți! Planetele îți pun răbdarea la încercare.

Pești – Dragoste: Amândoi vreți să țineti o persoană la distanță, pentru că vă face rău. Sănătate: Nu te poți concentra, iar energia ta va scădea. Carieră: Dacă lucrați din greu pentru un caz sau pentru a accepta un proiect, este posibil ca lucrurile să nu meargă înainte.