Margherita de la Clejani are din nou probleme. Este anchetată după ce a pălmuit maimuța

Margherita de la Clejani, altă bătaie de cap. Pe lângă că este cercetată pentru conducere sub influența unor droguri,

polițiștii au deschis încă o anchetă în care se vorbește despre rele tratamente aplicate animalelor.

Margherita de la Clejani. Mai precis ea și presupusul iubit

ar fi lovit maimuța de companie cu care se afișează tânăra. Și Garda de Mediu face verificări.

De multă vreme, Margherita nu se mai deslipește

de maimuța pe care anii trecuți Viorica de la Clejani o îngrijea ca pe un copil…

Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani. De altfel, un gest violent al tânărului le aduce acum Clejanilor alte necazuri după ce individul a bruscat și a lovit maimuța. Cei care luptă pentru protecția animalelor au făcut plângeri la poliţie, iar poliţiştii au anunțat că au deschis deja un dosar penal.

”Am trimis o sesizare poliţiei naţionale pentru că lovirea de animale se încadrează la rele tratamente şi maltratare. Am făcut de asemenea o sesizare la Garda de Mediu pentru a verifica dacă proprietarii acelui animal au documentaţia de provenienţă a acelui animal”, spune Tudor Ionescu, consilier general Primăria Capitalei

Margherita de la Clejani

Margherita de la Clejani. Și Garda de Mediu face verificări. Comisarii vor să afle dacă familia Clejanilor are documente de proveniență pentru maimuță. Dacă nu, acuzațiile s-ar putea extinde și pentru trafic cu animale exotice.

”Este un animal sălbatic care în primul rând nu este legal să fie deţinut, din ce ştiu eu. Ar trebui să interacţioneze cu foarte multe maimuţe din aceeaşi specie, în niciun caz cu oameni. S-ar putea să devină un animal extrem de copleşit, extreme de stresat şi depresiv. Sunt cazuri de animale care au murit de stres”, spune Ovidiu Roșu, veterinar.

Margherita de la Clejani. ”Vreau să vă spun că maimuţa nu este a noastră, maimuţica are stăpân, are proprietar şi sunt prietenii noştri”, spune Viorica.

Contactată de reporterii Ştirilor Kanal D, Margherita a transmis că nu vrea să comenteze noile acuzații! scrie kanald