Care este numele real al lui Smiley ?

Născut la Pitești, Smiley a început să cânte încă de la vârsta de 10 ani. Îndrăgitul artist a cântat în trupa Millenium 3, până când a fost observat de Gyuri Pascu, cel care l-a ajutat să scoată un album cu formația. Dar care este numele real al lui Smiley?

Ei bine, este unul pe care nu îl cunosc mulți dintre fanii săi, fiindcă artistul se prezintă, de cele mai multe ori, cu numele de scenă. În cartea de identitate a lui Smiley stă scris… Andrei Tiberiu Maria! Smiley a intrat în atenția presei atunci când s-a alăturat celor de la trupa Simplu, reușind să se bucure de succes, însă este un învingător indiscutabil și în ceea ce privește cariera solo.

Smiley a început turnelul @Smiley_Omul, iar primul concert a avut loc la Pitești, în Sala Sindicatelor. Atmosferă electrizantă, emoție, hituri, un artist plin de energie pozitivă și decis să le ofere spectatorilor momente muzicale de neuitat. Dar nu numai atât. La un moment dat, vizibil emoționat, Smiley a dorit să mulțumească mamei sale pentru tot ce a făcut pentru el. „Mulțumesc, mamă!”, a spus Smiley în

timpul concertului de ieri seara, în timp ce își căuta mama, cu privirea, prin sală. La rândul ei, mama lui Smiley a mărturisit că a simțit o mare emoție în fața acestei declarații de suflet făcută de Smiley, spunând, totodată, că mamele fac totul din dragoste pentru copiii lor.

Care este numele real al lui Smiley?

„Am simțit o emoție mare după ce l-am auzit spunându-mi asta acolo în față tuturor, am simțit-o că pe o declarație pentru tot ceea ce am făcut de-a lungul vieții pentru el, deși mamele nu fac decât din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu așteaptă nimic înapoi. Toți părinții au copii excepționali, eu sunt recunoscătoare că am norocul de a avea așa un băiat talentat și bun” , a mărturisit mama lui Smiley.

Smiley: ”Nu cred, nu sunt genul…”
Este o perioadă în care Smiley și Gina Pistol se află la mare distanță unul de celălalt, iar o astfel de despărțire – fie ea și temporară – este o adevărată provocare pentru amândoi. Gina filmează în Taiwan și Filipine pentru ”Asia Express”, iar Smiley va pleca în turneul “@Smiley omul”, începând cu 29 octombrie.

Agenda lui Smiley este încărcată, iar vedeta este pregătită pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Turneul “@Smiley omul”, filmările pentru ”Românii au talent”, emisiunile live – aflate în pregătire – pentru ”Vocea României”. Pe lângă toate acestea, absența Ginei Pistol și, bineînțeles, concertele de la finalul anului. Întrebat dacă s-ar vedea vreodată în postura de concurent al unei emisiuni gen reality-show, Smiley recunoaște că nu ar fi tentat. Asta nici chiar în cazul în care i s-ar oferi un milion de euro pentru a merge cu… Gina. Totuși, în ipoteza că ar fi convins, până la urmă, spune că ar prefera să nu fie camere de luat vederi pe urmele lor.

”Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul. Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, a mărturisit Smiley pentru click.ro. scrie redactia