Brigitte Pastramă, ruptă cu bătaia chiar de bărbatul iubit: „Totul pentru că am uitat să închid apa”

Înainte de a fi căsătorită cu Florin Pastramă, bărbatul alături de care și-a găsit fericirea, Brigitte Sfăt a avut foarte

multe cumpene. Și-a pierdut unul dintre parteneri, iar al doilea ei soț a fost o persoană violentă, care a bătut-o atât de tare încât i-a fisurat craniul.

  • Brigitte a fost bătută crunt de al doilea soț.
  • Totul a început din cauza unui robinet.

Despre această experiență înfiorătoare a vorbit chiar Brigitte Pastramă, care nu-și amintește deloc cu drag de mariajul cu al doilea soț, Ovidiu Torj.

Brigitte Pastramă, chinuită de al doilea soț

Brigitte l-a cunoscut pe Ovidiu Torj la scurt timp după decesul primului ei partener și după eliberarea ei din închisoare. Lucrurile au fost frumoase la început, iar bruneta s-a și mutat împreună cu Torj, la Timișoara, între anii 2006 și 2010.

Doar că visul a devenit coșmar, iar bărbatul o chinuia ori de câte ori avea ocazia. „Bomboana de pe colivă” a fost un incident înfiorător, care a pornit, culmea, de la faptul că vedeta a uitat să oprească apa de la robinet.

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon”, povestea Brigitte.

„Am fugit și m-am ascuns.”

Rănită și mutilată, Brigitte a fugit cât a văzut cu ochii și nu s-a mai uitat în urmă.

„Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat”, a mai spus bruneta.

Brigitte a fost căsătorită de patru ori. Primul ei soț a murit, apoi a urmat Ovidiu Torj, alături de care are și o fetiță. A treia căsnicie a fost controversatul mariaj cu Ilie Năstase. În prezent, Brigitte, care este și însărcinată, trăiește numai momente minunate alături de Florin Pastramă. scrie spynews