Scandalul momentului! Ce a spus Denisa despre Emy Alupei! ”S-a îndrăgostit de Iancu! Îl place mai mult decât este cazul”

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a presimțit că între  Emy Alupei există apropieri periculoase încă din perioada în care cei doi erau la Survivor România

De câteva zile bune, o veste bombă a zdruncinat lumea mondenă.  Potrivit unor zvonuri,

Emy Alupei și Iancu Sterp ar avea ceva mai mult decât o relație de prietenie, după ce duminică, 7 iunie, cei doi au apărut împreună în noul vlog postat de fostul războinic pe contul de YouTube.

fara descriere

Iancu Sterp a stat acasă la Emy Alupei?

Iancu Sterp a povestit că filmează pentru noul videoclip al lui Emy Alupei, dar apropierile dintre ei i-au dus pe mulți cu gândul la o relație. Iar aici s-au luat în calcul și…faptele din Republica Dominicană!

De la privirile pe care i le arunca ea în timpul participării la show-ul de supraviețuire, până la speculațiile venite din partea celorlalți colegi și apropierile bărbatului care au lăsat loc interpretărilor, fanii încep să fie din ce mai siguri că lui Iancu nu îi este indiferentă cântăreața.

fara descriere

Mai mult decât atât, s-a aflat că Iancu Sterp ar fi fost încă de vineri seara acasă la Emy Alupei, fosta lui colegă de la Survivor România. Dovada a făcut-o chiar fotografia cu mașina lui în fața casei fostei concurente din Republica Dominicană. Se pare că nu numai că a mers acasă la cântăreață, dar a și dormit acolo weekend-ul acesta.

„Denisa este la Londra, îndrăgostită până peste cap, dorul de Iancu o macină mărunt, așteaptă cu nerăbdare marea revedere, iar Iancu… Iancu, extrem de „îndrăgostit ca în prima zi” doarme la Emy Alupei în București de vineri seara începând, așa cum ne confirmă și

poza mașinii lui făcută în fața casei ei! Mașina a fost văzută vineri noaptea, tot la aceeași adresă, și sâmbătă dimineața și sâmbătă seara… și astăzi dimineața!”, este mesajul care apare în dreptul fotografiei în care se vede mașina lui Iancu Sterp de la Survivor în fața casei lui Emy Alupei.

Denisa a vorbit despre despărțirea de Iancu Sterp! ”Am avut o ceartă puternică”

Imediat ce știrea a explodat în presă, Denisa, iubita lui Iancu Sterp, a făcut un vlog în care a ținut să precizeze faptul că ea și războinicul s-au despărțit definitiv, chiar a doua zi după finala Survivor România! ”Am avut o ceartă mai dură și am luat decizia, de comun acord, să nu mai fim împreună. Îmi este greu să vorbesc despre lucurile astea, am lacrimi în ochi, dar sper că așa va fi mult mai bine pentru amândoi. Diferențele

și-au spus cuvântul, iar eu nu pot să renunț la viața de aici, de la Londra, pe care mi-am clădit-o cu greu, pentru una incertă, fără viitor. Oricum, orice relație se termină, așa s-a întâmplat și cu a noastră, poate mai repede decât se aștepta cineva…Să fie cu cine o vrea și să fie fericit”, a comentat Denisa, lăsând să se înțeleagă că hotărârea a fost luată după o serie de întâmplări recente care l-au avut ca protagonist pe Iancu.

Emy Alupei, atacată de fosta iubită a lui Iancu Sterp! ”El sper însă să nu o vrea, să nu se uite la ea” 

Denisa s-a ferit să dea nume sau fapte, dar să ne aducem aminte că blondei nu i-a căzut deloc bine ce s-a întâmplat între Iancu și Emy Alupei la Survivor România. Felul în care cei doi se comportau unul cu altul acolo și faptul că toată lumea vorbea de o relație au afectat-o vizibil. Drept dovadă, la vremea respectivă, a fost singura care a spus lucurilor pe nume când a fost întrebată de cântăreață.

Emy Alupei a fost atacată de fosta iubită a lui Iancu Sterp, care a menționat clar că faimoasa este atrasă de el. ”S-a îndrăgostit de Iancu! Îl place mai mult decât este cazul! E evident, nici nu se pune în discuție altceva. El sper însă să nu o vrea, să nu se uite la ea”, a spus atunci Denisa la TV. scrie wowbiz