Cum făcea Mihaela Rădulescu bani înainte de a ajunge celebră. Ce muncea vedeta zi de zi

Mihaela Rădulescu este cunoscută publicului larg din postura de moderatoare TV, dar puțini știu ce meserie a avut vedeta înainte de a deveni faimoasă. O știm de la „Duminica în familie”, „Românii au talent” sau „Ferma”, dar Mihaela Rădulescu a avut alt job, mai puțin strălucitor.

Mihaela Rădulescu a devenit faimoasă pentru aparițiile TV

Cariera sa în televiziune are deja zeci de ani, Mihaela Rădulescu fiind fața mai multor emisiuni TV cu un mare succes. Ceea ce a consacrat-o, însă, în postura de vedetă de televiziune a fost emisiunea „Duminica în familie”, pe care o prezenta la Antena 1.

Cu trecerea anilor, vedeta a schimbat și trustul de presă în care activa, astfel că a ajuns la Pro TV, unde a început să jurizeze în cadrul show-ului „Românii au talent”.

Abia apoi ea a primit din nou o emisiune proprie, în care ea este moderatoarea. Este vorba de „Ferma” de la Pro TV, unde între timp a fost înlocuită. Acum, există totuși speculații că vedeta va reveni la cârma emisiunii, atunci când va reîncepe noul sezon.Ana de Armas, Ben Affleck Instagram Official

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu înainte de a fi celebră

Mihaela Rădulescu a început patru facultăți, dar nu a terminat niciuna dintre ele. Ea a studiat trei ani filologia la Universitatea de Sport, încă trei la regie și unul la psihologie.

Ea și-a început cariera în televiziune în anul 1994, iar de atunci a rămas în acest domeniu. Televiziunea a fost cea care a atras-o cel mai mult, așa că nu este de mirare că a lucrat pentru mai multe posturi TV: a fost la B1, Pro TV și Antena 1.

În vremea studenției, Mihaela Rădulescu era taximetristă. Mulți au uitat că vedeta a avut această meserie, cu mult timp înainte de a ajunge pe un platou de televiziune.

Pentru că avea nevoie de bani, Mihaela Rădulescu mergea în Regie cu Oltcitul pe care îl deținea și îi întreba pe oameni dacă au nevoie de o mașină care să îi transporte.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a fost secretara purtătorului de cuvânt după ce a avut loc Revoluția și a fost șefă de cabinet în Senat. scrie redactia.ro