Ultimele cuvinte ale lui Costin Mărculescu: „Doru, mor”

Costin Mărculescu a strigat după ajutor, în ultimele sale momente. În weekend-ul care tocmai a trecut, actorul a trimis un mesaj unui om de afaceri, spunându-i niște cuvinte care lasă de înțeles că se simțea rău încă de duminică.

  • Ultimele cuvinte ale lui Costin Mărculescu: „Mor!”
  • Actorul a sunat un om de afaceri.
  • Vecinii l-au văzut ultima oară sâmbătă.

Potrivit RomâniaTV, Costin Mărculescu a contactat un prieten, cunoscut om de afaceri, duminică seară, atunci când i-a spus foarte clar: „Doru, mor!”

Medicii cred, în primă fază, că actorul a murit în cursul zilei de luni. De cealaltă parte, vecinii susțin că l-au văzut ultima oară sâmbătă, atunci când își plimba câinele.

În poza postată de Doru, prietenul căruia Costin Mărculescu i-a scris ultimele cuvinte, se poate vedea că actorul a trimis ultimul său mesaj duminică seară, la ora 22.44.

Costin Mărculescu a fost uitat de prieteni

De la apelul respectiv și până la momentul când i-a fost găsit trupul neînsuflețit au trecut trei zile. Vecinii, alarmați de faptul că actorul nu mai răspundea la ușă și la telefon, dar și de lătratul insistent al câinelui, au chemat autoritățile. Pompierii au intrat cu forța în apartament, acolo unde l-au găsit mort.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Cristina, a dezvăluit că actorul a fost singur în ultima perioadă și că singura persoană care mai verifica ce face era cea mai bună prietenă a acestuia.

„Prietena lui cea mai bună e singura care îl suna, îl întreba ce face și se ocupa de el”, a dezvăluit Cristina. scrie spynews

Ultimele cuvinte ale lui Costin Mărculescu: „Doru, mor”