Cutremurător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu: “Dorule, mooooor”. Actorul decedat la doar 50 de ani n-a mai apucat să-și împlinească ultima dorință…

O veste cruntă a zguduit showbiz-ul autohton, azi noapte, puțin după ora 00.00. Dan Capatos a dezvăluit în direct, la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, că actorul Costin Mărculescu a murit.

La doar 50 de ani, a fost găsit de autorități fără suflare, în cadă… Ultimul mesaj trimis de regratatul Mărculescu, celui mai bun prieten, este unul cutremurător.

Devenit celebru încă de acum trei decenii, odată cu filmul Liceenii, în care a interpretat un rol secundar, Costin Mărculescu a fost absent din viața publică, în ultima perioadă, având doar câțiva prieteni apropiați cu care mai păstra legătura.

Doi dintre ei sunt Mara Bănică și regizorul George Ciubotaru, care au și povestit, în emisiunea lui Capatos, că au mai schimbat câteva vorbe cu regretatul Costin Mărculescu, în ultimele luni.

Însă, cel care s-a întâlnit cu actorul decedat, cel mai probabil, în cursul zilei de luni, este omul de afaceri Doru Colangiu, un fost partener de business al lui Mihai Mitoșeru. De altfel, Colangiu a postat două iamgini cutremurătoare pe contul lui de Facebook, la câteva minute după vestea tragicului deces al lui Costin Mărculescu.

Una îi înfățișează pe cei doi, împreună, la masă, cel mai probabil la Colangiu acasă. Faptul că omul de afaceri purta mască de protecție ne duce automat cu gândul că fotografia este una foarte recentă.

A doua imagine este ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis prietenului său, posibil chiar înainte de a-și găsi sfârșitul: „Doru, moooor!”. Mesajul lasă loc de interpretări și indică semne de întrebare, fiind trimis la ora 22.44, fără a fi specificată ziua. Având în vedere că actorul și-a verificat ultima oară contul de Whats App luni, la ora 12.21, sunt șanse ca mesajul să fi fost trimis către Colgiu duminică seara.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu: să publice o carte

Deși a apărut tot mai rar în public, în ultimii ani, Costin Mărculescu încă spera să-și relanseze cariera în lumea showbiz-ului și avea în plan spă lanseze o carte în care să aștearnă multe dintre secretele – mai mult sau mai puțin murdare – ale lumii mondene.

De altfel, Dan Capatos cunoștea detaliile din cuprinsul cărții și chiar a afirmat, în emisiunea de aseară, ca l-a sfătuit pe Mărculescu să nu dezvăluie anumite lucruri. Mara Bănică a promis, public, azi noapte, că va lansa acea carte în numele și în memoria lui Costin Mărculescu. scrie viva.ro