Sfatul zilei 12 iunie 2020. Probleme MARI pentru o zodie

Berbec

Neînțelegerile și ideile diferite la locul de muncă te fac să-ți iei lumea în cap. Ești pe punctul de a demisiona, însă incertitudinea unui nou serviciu îți dă de gândit.

Taur

Ești interesat tot mai mult de confortul material, motiv pentru care muncești zi și noapte. Fii atent, însă, și la starea de sănătate, nu este cazul să te epuizezi.

Gemeni

Stabilitatea din relația de cuplu se duce pe apa sâmbetei. Ai călcat strâmb și partenerul de viață a aflat, situație care nu te pune deloc într-o lumină bună.

Rac

Este momentul potrivit să iei o decizie radicală în viața personală. Nu fii speriat și nu te teme, scoate la suprafață încrederea și voința care dăinuiesc în adâncul sufletului.Citește pe același subiect:

Leu

Pornești pe o cale nouă în privința carierei. În sfârșit ți-ai descoperit pasiunea și de acum în colo totul va fi făcut cu mai multă plăcere.

Fecioară

Înainte de a lua o decizie analizează situația pe toate părțile. Dacă tot nu ești convins, poate ar fi cazul să ceri sfatul unei persoane de încredere.

Balanță

Ai multe întrebări legat de drumul pe care vrei să-l urmezi mai departe. Fii pregătit pentru experiențe de neuitat și amintiri pe măsură. Meriți o viață ca-n povești.

Scorpion

Te dovedești vorbăreț și sociabil și ești gata să legi prietenii de durată. Cei din jur apreciază sinceritatea și deschiderea ta către nou și aventură.

Săgetător

Tensiuni și complicații la serviciu. Ești dezamăgit că un coleg și-a asumat meritele pentru un proiect la care ai lucrat luni întregi. Nu sta cu mâinile în sâni și ia atitudine!

Capricorn

Ai un plan bine stabilit pentru viitor, însă trebuie să iei în calcul și ajustările care vin pe parcurs. Uneori, rutele ocolitoare duc în același loc, nu dispera.

Vărsător

Te-ai plictisit și ești în căutarea unei pasiuni care să te țină ocupat. Ai de unde alege, ești o persoană inventivă și gata să se aventureze în necunoscut.

Pești

Controlează-ți temperamentul acid până nu ajungi singur. Prietenii încep să te ocolească tot mai mult în ultima vreme, nu observi asta deloc?