Imagini cutremurătoare la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Tatăl actorului nu s-a mai putut ține pe picioare – VIDEO

Sâmbătă a avut loc înmormântarea lui Costin Mărculescu, iar moartea actorului a venit ca o undă de șoc pentru familie și prieteni apropiați.

Ceremonia de înmormântare a actorului Costin Mărculescu a avut loc sâmbătă, iar pe ultimul drum i-au fost alături famili și prietenii apropiați, notează Cancan.

Moartea actorului a venit pe neașteptate, astfel că cei care erau aproape de acesta au fost îngenuncheați de vestea tristă. Cel mai afectat pare că a fost chiar tatăl lui Costin Mărculescu, care nu a mai putu să se țină pe picioare în timpul slujbei de înmormântare și a avut nevoie de un scaun.

Tată actorului are 82 de ani, împliniți chiar luna trecută, iar faptul că a trebuit să-și ducă copilul la groapă l-a afectat teribil, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de Cancan din timpul ceremoniei religioase.

Bărbatul a trebuit să stea pe un scaun în timp ce fiul său era pomenit de preoții care au săvârșit slujba de înmormântare. Tatăl actorului a stat mai tot timpul cu capul plecat, semn că nu se poate obișnui cu faptul că fiul său nu mai este.

Tatăl actorului nu s-a mai putut ține pe picioare

Alături de el a stat nepoata sa, Simona Ionașcu, afectată și ea de plecarea de pe lumea aceasta a unchiului ei.

Femeia din dreapta tatălui actorului se apleca spre acesta și îi mai spunea câte ceva la ureche, dar el abia răspundea.

“Astăzi, 14 mai, este ziua de naștere a tatălui meu, care împlinește 82 de ani!!! Eu și sora mea, Minerva, îi dorim sănătate și viață lungă.

Aici (n.r.: în poză) cu: nepoțica noastră, Simona Ionașcu, și cumnatul meu, George. La mulți ani, tati, te iubim!!!”, scria, în urmă cu aproape o lună, Costin Mărculescu, de ziua tatălui său.

Artistul era foarte apropiat de familia sa, după cum a spus acesta de mai multe ori de-a lungul timpului. Cu toate acestea, Costin Mărculescu i-a rugat cu ceva timp în urmă pe Mara Bănică și Pepe să se ocupe de înmormântarea lui.

Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut, potrivit raportului preliminar de la INML. Regretatul actor a fost găsit fără suflare în apartamentul în care locuia singur în noaptea de 10 spre 11 iunie.

Autoritățile au intrat în apartamentul lui Mărculescu după ce o vecină a semnalat faptul că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente. scrie infamilie