Horoscop 14 iunie 2020. ZI TRISTA pentru 2 zodii

Berbec – Primești un premiu pentru atitudinea ta, ești foarte pozitiv și trebuie să înveți din nou că niciodată nu trebuie să te pui pe planul doi.

Gemeni – Încerci din răsputeri să stai departe de orice influență negativă, dar orice ai face nu-ți iese. Știi că trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta. E greu, dar trebuie să faci asta pentru a o lua de la capăt.

Rac – Petreci mai mult timp cu familia și te bucuri nespus de mult de orice moment de liniște și armonie. A venit mult așteptata perioadă în care să elimini stresul.

Leu – La final de săptămână ai decis să-ți aloci timp pasiunilor pe care le ai, astfel că faci progrese semnificative în direcția pe care ți-ai ales-o.

Fecioară – Weekend-ul e concentrat exclusiv către muncă. Ești decis să recuperezi pași importanți pe care i-ai pierdut, așa că vrei să muncești dublu să îi ajungi pe alții din urmă.

Balanță – Sfârșitul de săptămână se rezumă la relaxare și liniște. Deși ai întâmpinat multe probleme în ultima perioadă, reușești să le elimini și să te bucuri de compania celor dragi.

Scorpion – Optimismul te caracterizează de o bună perioadă încoace. Faci ceea ce-ți propui și reușești să-i motivezi și pe cei din jurul tău. Ești un exemplu!

Săgetător – Petreci timp alături de partener și ai grijă să te bucuri de momentele de intimitate în special. Reușiți să vă cunoașteți mult mai bine și să faceți planuri de viitor.

Capricorn – Vrei să ai în jurul tău natură. Vrei să te relaxezi pe fundalul unor adieri de vânt sau al unui susur de pârău, așa că faci o mică excursie în sălbăticie.

Vărsător – Reușești să te cunoști mai bine în weekend-ul acesta. Te studiezi mai mult, ești atent la fiecare detaliu și îți petreci timpul răspunzându-ți la unele întrebări.

Pești – Duminică e ziua dedicată pasiunilor tale. Te concentrezi asupra zonei artei, așa că reușești să elimini sentimente negative și energii care te-ar fi încurcat la începutul săptămânii viitoare.