Horoscopul săptămînii realizat de Camelia Pătrășcanu. Săptămână excelentă pentru 2 zodii

Camelia Pătrășcanu a prezentat duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 9-15 decembrie.

Este o săptămână care aduce o lună plină joi, asta înseamnă că până joi sunt zile cu spor, putem crește și acumula informații. De joi încolo ne exprimăm mai bine emoțiile.

HOROSCOP Berbec – Au o săptămână grozavă. Să încerce să nu supere pe nimeni marți și miercuri. Joi si vineri sunt zile pentru familie.

HOROSCOP Taur – Încep săptămâna un pic mai lent. Marți și miercuri sunt zile de actiune și investiții.

Își calculează foarte bine banii și sunt rentabili în ceea ce fac. La sfârșitul săptămânii fac vizite.

HOROSCOP Gemeni – Își fac mai mult calcule. Luni și marți sunt discreți și preferă să vadă ce fac ceilalți. Nu prea vor să se implice în actțiuni riscante. Miercuri și joi sunt zile bune, dar sunt năzuroși. În weekend fac cadouri celor dragi.

HOROSCOP Rac – Saptamana aduce, la începutul ei, multă dorință de a intra în contact cu persoane dragi sau prieteni mai vechi. Atenție la sănătate la finalul săptămânii.

HOROSCOP Leu – Autoritate și decizii mari. Se implică și dirijează lucrurile. Au mână bună, forte. Lucrurile le ies cum își doresc. Au chef de distracție la mijlocul săptămânii. Finalul săptămânii e plin de discreție.

HOROSCOP Fecioară – Săptămâna aducătoare de idei bune. Pot primi o undă verde, acum, luni și marți. Pot primi vești din străinătate. Asta le pune pe roate ca miercuri și joi să se mobilizeze. În weekend, distracție cu prietenii.

HOROSCOP Balanță – Sunt cu ochii pe partener sau pe colaborator. Sunt surprinse cu cadouri sau planuri de călătorie. În weekend primesc musafiri sau rezolvă multe treburi gospodărești.

HOROSCOP Scorpion – Sunt foarte cooperanți la început de săptămâna. Depind de o persoană care e un pic mai dificila si de aceea au sentimentul ca pasesc pe cioburi. Până la urmă le intră in grații. În weekend, călătorii.

HOROSCOP Săgetător – Trag din greu la căruță luni și marți. Li se pare că doar ei muncesc. Cer egalitate, să li se răspundă cu aceeași monedă. Sunt arțăgoși, așa că atenție la ton. În weekend lucrurile se așează. Au șansa să câștige mulți bani.

HOROSCOP Capricorn – Sunt atenți la dragoste și tandrețe. Să le facă plăcere ceea ce muncesc. Marți și miercuri sunt nemulțumiți de neglijența cuiva. Muncesc în locul altora ca să rezolve lucrurile.

HOROSCOP Vărsător – Sunt comozi, nu fac mari eforturi, luni și marți merg pe minima existență. La mijlocul săptămânii le vine cheful de distracție. Ideile lor dau pe afară.

HOROSCOP Pești – Săptămâna viitoare le aduce multe discuții legate de bani. Trebuie să fie foarte atenți la argumentele practice. Miercuri și joi sunt mai sensibili și au sentimentul că nu sunt foarte siguri. În weekend pot fi un pic năzuroși și pot primi invitații interesante de la persoane importante. Sursă: www.antena3.ro