Adevărul despre cele 5 crime comise de bărbatul care a incendiat o adolescentă! Reușise să sperie o țară întreagă

Adevărul despre cele 5 crime comise de bărbatul care a incendiat o adolescentă începe să iasă la iveală. Bărbatul este un individ considerat extrem de periculos și care a ajuns după gratii încă din 1993. Atunci a omorât 5 oameni fără pic de remușcări.

Ion Turnagiu, în vârstă de 45 de ani, este cel care a aruncat o sticlă de benzină pe o tânără de 17 ani şi i-a dat foc. Totul s-a petrecut în comuna Dârvari, din județul Mehedinți.

Vorbim despre un un criminal în serie, condamnat în 1994 la închisoare pe viaţă. Cu toate acestea, după ultimele decizii, acesta a putut să fie declarat liber beneficiind de asterixurile aduse legii.

Cum au avut loc crimele individului care a dat foc unei fete de 17 ani

În 30 martie 1993, doi bătrâni domiciliați în București, mai exact pe Calea Rahovei, din câte se pare chiar rude cu Turnagiu, aveau să fie primele sale victime.

Fără emoții, bărbatul i-a ucis pe cei doi cu sânge rece în scop de jaf. Nu s-a oprit aici. Câteva luni mai târziu, în septembrie 1993, în localitatea Racoviţa, judeţul Timiş, Ion Turnagiu a ucis o femeie însărcinată în luna a şaptea. Și de data aceasta jaul a reprezentat scopul crimei.

De remarcat că judiciariştii au luat în calcul că individul a luat atunci viaţa a două persoane. Șirul crimelor nu s-a oprit aici. În noiembrie 1993, în parcul din vecinătatea gării din municipiul Drobeta Turnu Severin, individul a ucis un bărbat, tot în scop de jaf.

Cum a speriat Ion Turnagiu o țară întreagă

Avea să fie reținut aproape de finalul anului 1993 şi ulterior condamnat pe viaţă pentru crimele comise. Și totuși, la 26 de ani distanță, criminalul a fost eliberat condiţionat, în 10 mai 2019, din Penitenciarul Drobeta Turnu Severin.

A ieșit în libertate beneficiind de recursul compensatoriu, promovat de Tudorel Tudor, fostul ministru al Justiţiei din Guvernul Viorica Dăncilă.

Mai mult de atât, un prieten pe care și l-a făcut în închisoare i-a pus la dispoziţie o casă în localitatea Dârvari, unde a locuit o vreme fără forme legale.

În cele din urmă a plecat de aici și s-a mutat în casa unei femei din același sat, femeie care munceşte în Italia. Aici trebuia să aibă grijă de gospodărie.

Din păcate, vineri, 13 iunie, a incendiat o adolescentă de 17 ani, care l-a reclamat la Poliţie pentru viol şi agresiune. Tânăra se zbate între viaţă şi moarte, cu arsuri pe 80-90% din suprafaţa corpului. Adolescenta a fost adusă de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu din București. scrie fanatik.ro