Iulia Vântur e în lacrimi, de neconsolat. A fost descoperit mort în casă, spânzurat de tavan!

Iulia Vântur, aflată de ceva vreme în India, trece prin momente grele. Artista, devenită cântăreață și actriță de succes la Bollywood, a dat o veste cutremurătoare pe contul său de Instagram. Un actor pe care ea și Salman Khan îl apreciau mult, Sushant Singh Rajput, a fost descoperit decedat în reşedinţa lui din Mumbai, duminică, la vârsta de 34 de ani.

Devenit celebru mai ales pentru pentru rolul său dintr-un film biografic din 2016, dedicat căpitanului echipei de cricket a Indiei, Mahendra Singh Dhoni, Rajput a fost descoperit decedat în reşedinţa lui din Mumbai, a raportat poliţia locală, citată de Reuters.

„Ne doare să vă împărtăşim vestea că Sushant Singh Rajput nu se mai află printre noi”, a declarat un agent de presă al starului indian într-un comunicat.

Artistul a fost găsit decedat în reşedinţa lui duminică dimineaţă, iar o anchetă este în curs de desfăşurare, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din Mumbai, refuzând să dezvăluie alte detalii.

Presa locală afirmă că actorul a fost găsit spânzurat de tavanul casei sale.

Moartea lui Sushant Singh Rajput a provocat o veritabilă undă de şoc la Bollywood şi în industria sportului din India, iar numeroase mesaje de condoleanţe au fost publicate pe reţelele de socializare.

„E atât de şocant. Era un talent minunat. Odihneşte-te în pace, Sushant”, a scris pe Twitter actorul Abhishek Bachchan.

Cât despre Iulia Vântur, aceasta a scris, în limba engleză, vizibil cutremurată de cele întâmplate: ‘Niciodată nu putem ști prin ce trece cineva, ce lupte trebuie să ducă. Avem nevoie unul de altul, cu toții avem nevoie de sprijin și grijă. Să te odihnești în pace’. Artista a postat și o fotografie a celui care a ales să-și ia viața în floarea vârstei.

un actor de la Bollywood a fost gasit spanzurat in casa


Sushant Singh Rajput şi-a început cariera jucând în telenovele indiene şi a debutat la Bollywood în anul 2013. A jucat în 10 lungmetraje, iar cel de-al 11-lea film al său, un remake al peliculei hollywoodiene „The Fault in Out Stars”, urmează să fie lansat în a doua jumătate a acestui an.

Prim-ministrul indian Narendra Modi şi-a exprimat la rândul său regretul şi şocul la aflarea veştii despre moartea actorului.

„Un strălucit tânăr actor a plecat prea devreme… Ascensiunea lui în industria de divertisment a inspirat mulţi oameni şi a lăsat în urma sa mai multe interpretări memorabile”, a scris pe Twitter prim-ministrul Narendra Modi. scrie libertateapentrufemei