Lidia Buble, prinsă într-o ”relație toxică”? Artista a făcut declarații uluitoare: ”Te iubesc, deși m-ai bătut foarte mult”

Lidia Buble face parte dintr-o familie foarte numeroasă, a crescut mereu înconjurată de iubire, iar acum a ajuns una dintre cele mai iubite vedete din showbiz. Deși este pe culmile succesului, diva nu și-a uitat surorile, iar acum, după anversarea sa, Lidia și-a săbătorit și mama, dar și pe una dintre surorile sale.

Anul acesta, pentru Lidia Buble a fost prima aniversare fără Răzvan Simion, după ce și-au anunțat oficial despărțirea. Însă, artista a petrecut pe cinste alături de familie și prieteni și nu s-a lăsat absolut deloc afectată de faptul că acum este o femeie singură.

După o mică petrecere și după multe surprize, acum pentru Lidia a venit momentul să își surprindă ea mama și sora.

Dacă mamei sale, artista i-a trimis numai gânduri bune, ei bine, surorii sale, pe lângă cuvintele de dragoste, fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1, a ținut să dezvăluie și momente din copilăria lor.

”Ești eroina noastră. Frumusețe de mami. La mulți ani”, a fost mesajul Lidiei pentru mama sa.

După aceste cuvinte de suflet, la auzul cărora orice părinte s-ar emoționa până la lacrimi, Lidia a trecut și la partea mai amuzantă. Astfel, surorii sale, Dana, artista nu doar că i-a urat tot binele din lume și a asiguratat-o de toată iubirea ei, dar a împărtășit cu fanii ei și momente din copilăria lor.

”Te aștept acasă ca să te ”sufoc” cu iubire. La mulți ani, perfecțiune! La mulți ani, șefa noastră! Te iubesc de nu mai știu de capul meu, chiar dacă pe mine m-ai bătut cel mai mult”, a fost mesajul plin de iubire, dar și extrem de surprinzător al Lidiei pentru sora sa, Dana.

Dacă anul trecut, cele două se aniversarsau pe o plajă exotică, acum, din cauza pandemiei de coronavirus, familia Buble a petrecut acasă, cu prietenii, într-un mediu restrâns, însă înconjurați de foarte multă bucurie și iubire. scrie spynews