Iuliana Luciu, mesaj sfâșietor după ce Ovidiu Danci s-a stins din viață! Vedeta este șocată de moartea faimosului actor și balerin

Moartea lui Ovidiu Danci a șocat pe toată lumea. Regretatul artist s-a stins din viață ieri, 15 iunie, la doar 39 de ani, fiind răpus de o boală necruțătoare. Iulianei Luciu nu-i vine să creadă că acesta a plecat dintre noi și a postat un mesaj sfâșietor în amintirea celebrului actor și balerin.

  • Ovidiu Danci s-a stins din viață.
  • Actorul a fost răpus de o boală nemiloasă.
  • Iuliana Luciu, mesaj dureros după moartea balerinului.

Ovidiu Danci a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Pe lângă talentul său actoricesc, acesta s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, prin abilitățile sale de dansator, în special cele de balerin. Din păcate, soarta a fost foarte dură pentru el. Ovidiu Dani a murit după ce s-a confruntat mai mulți ani cu două afecțiuni nemiloase, una dintre ele fiind o formă agresivă de leucemie.

Iuliana Luciu, mesaj dureros după moartea lui Ovidiu Danci

Ovidiu Danci a lăsat în urmă regretele enorme în sufletele apropiaților și prietenilor săi, cu toții cunoscându-l drept sufletul petrecerii la orice eveniment la care participa.

Printre cele mai afectate vedete de moartea lui s-a arătat Iuliana Luciu. Imediat după ce a auzit cumplita veste, aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Iuliana Luciu și-a întristat admiratorii cu o fotografie cu ea și Ovidiu Danci postată pe contul său de Instagram. Vedeta a transmis un mesaj dureros, exprimându-și astfel regretul pentru pierderea actorului.

„Acum le vei dansa îngerilor! Dumnezeu să te odihnească în pace…”, a scris Iuliana Luciu la un InstaStory.

Ultimul mesaj postat de Ovidiu Danci înainte să moară

Deși a dat întotdeauna de optimism și de faptul că este o fire lupătoare, Ovidiu Danci a fost învins de boală. Cu toate astea, actorul a continuat să se țină tare până în ultima clipă.

Așadar, deși se confrunta de mai mult timp cu probleme grave de sănătate, Ovidiu Danci s-a retras din fucția de director a Școlii de balet abia pe data de 4 mai. Acesta a fost și ultimul mesaj al balerinului.

„Eu Ovidiu Danci, de azi, ma retrag de la scoala de balet din cauza gravelor probleme de sănătate! Noua directoare a școlii este Laura Boldor în care am încredere maximă și îi mulțumesc pentru tot sprijinul acordat, nu a fost puțin! Vă multumesc!”, a scris Ovidiu Danci pe Facebook. scrie spynews