Sfatul zilei 17 iunie 2020. Zodia care are nevoie de LINISTE

Berbec

Te simți dezolat și ai impresia că nimeni nu te înțelege. Spune tot ce ai pe suflet, descarcă-te și piatra de pe inimă va dispărea. Nu te enerva, oamenii dragi vor fi mereu alături de tine.

Taur

Trăiești în necunoscut și simți că nu mai găsești lumina de la capătul tunelului. Cu puțină încredere și voință vei descoperi că nu este totul atât de negru precum pare.

Gemeni

Fericirea debordantă și zâmbetul larg sunt ingredientele care-ți fac ziua mai frumoasă. Orice s-ar întâmpla păstrează-și optimismul, vezi mereu partea plină a paharului.

Rac

Pas cu pas vei ajunge acolo unde ți-ai propus. Nu este cazul să alergi sau să te grăbești, viitorul te așteaptă.  Ai toate atuurile pentru a reuși în planurile pe care le ai în minte.

Leu

Nu contează ce a fost ieri, e o nouă zi. Deschide bine ochii și vezi pe unde mergi, așa nu vei avea parte de obstacole. Fii mult mai atent la ce se întâmplă în jurul tău, ai multe de învățat.

Fecioară

Ai toată ziua pentru a-ți da seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat. La finalul zilei vei înțelege că prietenii și familia rămân alături de tine toată viața.

Balanță

Uneori nu este simplu să refuzi, mai ales dacă e vorba de o ieșire cu prietenii. Gândește-te bine înainte de a face un lucru pe care l-ai putea regreta mai târziu.

Scorpion

Dacă vrei să fii sigur că ai luat decizia potrivită legat de locul de muncă, cere sfatul celui mai bun prieten. Nu te arunca cu capul înainte, ține cont și de intuiție.

Săgetător

Partenerul de viață este dezamăgit că nu-i mai acorzi atenție și te concentrezi numai pe serviciu. Nu mai trata relație cu indiferență, s-ar putea să rămâi singur curând.

Capricorn

Ești înconjurat de liniște și armonie. Este momentul ideal să te concentrezi pe hobby-uri. Scoate la suprafață ideile și pasiunile la care te gândești de atâta amar de vreme.

Vărsător

Dă uitării trecutul. Nu mai privi în urma ta și trăiește în prezent. Poate nu este ușor să faci asta, dar este doar o chestiune de timp. Într-un final vei avea viața mult dorită.

Pești

Cauți iubirea pretutindeni, dar când o găsești îi dai cu piciorul. Nu ai observa adevărata dragoste nici dacă ar fi chiar sub nasul tău.