Se suspendă emisiunea? Toată echipa, suspectă de coronavirus! Cu cine a intrat în contact Marcel Pavel înainte de a fi confirmat pozitiv cu COVID-19

Vestea că îndrăgitul artist Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul tip de coronavirus a luat prin surprindere pe toată lumea, oamenii cu care a intrat în contact în ultimele zile fiind în clipa de față îngrijorați atât pentru ei, cât și pentru concurentul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

Nimic nu prevestea boala cântărețului, mai ales că recent anunța că au fost reluate filmările pentru show-ul transformărilor de la Antena 1 unde face echipă cu Monica Anghel.

Concret, echipa s-a reunit săptămâna trecută, pe 8 iunie. Cum au trecut mai puțin de două săptămâni până când Marcel a manifestat simptomele și a fost confirmat cu Covid-19, toți colegii lui ar trebui să se testeze.

Marcel Pavel, confirmat pozitiv la COVID-19. Cu cine a intrat în contact

Marcel Pavel a intrat în contact cu foarte mulți oameni din echipa „Te cunosc de undeva!” printre care se numără cântăreața și jurata Andreea Bălan, dar și prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

După cum se poate vedea din imaginile de pe rețelele de socializare aceștia nu sunt singurele persoane cu care artistul s-a întâlnit în ultima vreme, ci și Monica Anghel se numără printre oamenii cu care a intrat în contact.

Așadar, nu puține sunt persoanele cu care Marcel Pavel a intrat în contact, acesta precizând inițial că a răcit în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1 unde este concurent.

Starea de sănătate a artistului s-a agravat și s-a gândit să solicite un test pentru coronavirus. Cântărețul nu s-a așteptat nicio secundă să fie infectat cu COVID-19, spunând că este doar răgușit. Mai mult decât, Marcel Pavel a declarat că familia sa nu are nimic.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, spune artistul cu câteva ore înainte de a afla rezultatul testului pentru coronavirus, informează click.ro.

Cunoscutul artist, dus cu izoleta la un spital din București

De asemenea, cântărețul a ținut să precizeze că starea sa de sănătate este în general una bună și nu are febră sau alte simptome specifice coronavirusului, ci este doar răgușit. Cu toate acestea, iată că rezultatul a confirmat faptul că Marcel Pavel a fost infectat cu COVID-19.

La scurt timp după ce Marcel Pavel a aflat că rezultatul testului a ieșit pozitiv a fost preluat de o izoletă și dus la un spital din Capitală. Potrivit unor surse medicale artistul a început deja tratamentul împotriva noului tip de coronavirus. scrie fanatik