Ozana Barabancea, infectata cu noul coronavirus! Prima declaratie de la aflarea vestii!

Ozana Barabancea ar fi contractat noul coronavirus dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel, zilele trecute.

Marcel Pavel se afla in prezent internat la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” 

Ozana Barabancea, depistată cu SARS-CoV-2: “A intrat în contact cu Marcel Pavel și…”

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive. Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul  Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Contactată de reporterii publicației Gândul, Ozana Barabancea a spus sec: Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”

Cantaretul Marcel Pavel a fost confirmat cu coronavirus in cursul zilei de miercuri seara si a fost transportat cu izoleta la spitalul Bals din Capitala. Artistul a decis sa isi faca testul dupa ce s-a simtit rau de cateva zile. “Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine. Astept maine rezultatul si sper sa fie negativ”, declara Marcel Pavel in urma cu o zi.

Marcel Pavel coronavirus: cu cine s-a vazut actorul in ultimele zile

Vestea ca Marcel Pavel are coronavirus a pus pe jar lumea showbiz-ului din Romania. Se pare ca inainte de a afla ca este infectat artistul a intrat in contact cu mai multe persoane, printre care Monica Anghel, Andreea Balan, Cosmin Selesi sau Alina Puscas.

In plus, pentru a-si promova noua piesa pe care a lansat-o, numita “Zana mea frumoasa din povesti”, Marcel Pavel a participat in ultima perioada la mai multe emisiuni de televiziune, fiind extrem de activ in ultimele saptamani.

In prezent artistul este tinut sub observatie, starea lui este stabila si se afla sub tratament medicamentos. scrie kanald