Monica Tatoiu, în culmea disperării! Afacerista a primit o lovitură grea: „Nu accept să intru la pușcărie pe nedrept”

Monica Tatoiu se confruntă cu o situație disperată și susține că nu poate reveni în România, fiindcă riscă să ajungă chiar la închisoare dacă face acest lucru!

Afacerista este blocată pe o insulă de câteva luni și se teme că va ajunge la închisoare, dacă revine acasă. Motivul?

MONICA TATOIU, DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: „NU RISC SĂ MĂ BAGE CINEVA LA PUȘCĂRIE”

Se pare că regulile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus au născut probleme mari pentru Monica Tatoiu, care a fost obligată să stea luni bune departe de casă, fiind așadar blocată pe o insulă celebră. Abia după ridicarea restricțiilor aceasta poate ajunge din nou acasă.

„E atât de trist, e trist că nu pot să vin acasă de ziua mea, duminică, dar niciodată nu o să accept să mă bage cineva în pușcărie pe nedrept. De asta am plâns ieri, la propriu, m-au apucat toate pandaliile.

Dar asta e, ce să facem? Biletul era ca să ajung acasă cu o linie Tarom, o cursă de linie. Mâine, la ora 12, pleacă Taromul din Paris.Play Video

Deși, starea de alertă nu a fost votată de Parlament conform deciziei constituționale. Deci tot oamenii care au investit și care au cumpărat bilete au pierdut banii pentru a nu știu câta oară. Problema fundamentală e următoarea: de ce nu pot să vin acasă?

Pentru că în casa mea, de trei luni, trăiesc încă trei persoane, care în momentul în care eu vin acasă trebuie să-i dau afară, deși vin dintr-o țară, dintr-un teritoriu cum este Reunion, unde de o lună de zile sunt restaurante deschise, tot, nu sunt cazuri, nu au cazuri de infectare.

Eu nu beneficiez de dreptul de a sta și de-a ieși din casă, cum beneficiază cei care vin din Bulgaria, care este considerată țară verde și care are grad mic de infectare 8 (…)

 Problema este că nu pot să dau afară din casa mea niște oameni. Tatoiu este înnebunit, este un pachet de nervi, deci urlă de două zile. În loc să stau 14 zile în carantină acasă și să dau afară niște oameni din casa mea, atunci mă duc la Viena”, a dezvăluit celebra Monica Tatoiu. scrie a1.ro