Medicii i-ar fi greșit diagnosticul lui Marcel Pavel de două ori înainte de a fi depistat cu Covid-19. Dezvăluiri uluitoare ale Monicăi Anghel

Monica Anghel susține că medicii i-au greșit diagnosticul lui Marcel Pavel de două ori, înainte de a fi depistat cu Covid-19.

Medicii i-au spus, inițial, lui Marcel Pavel că are sinuzită, după care l-au diagnosticat cu pneumonie dublă. Cântărețul avea de fapt Covid-19.

Totodată, Monica Anghel a dezvăluit că s-a testat pentru coronavirus, rezultatul testului fiind negativ.

Medicii i-ar fi greșit diagnosticul lui Marcel Pavel de două ori

Marcel Pavel a fost la doi doctori. Primul i-a spus că are sinuzită și al doilea i-a spus că are dublă pneumonie, după care a fost testat și a ieșit pozitiv la coronavirus. Marcel Pavel a spus că a răcit de la aerul condiționat, la noi în cabină a funcționat în permanență.

Și mie mi s-a părut într-o zi răcoare. Acum, Marcel se simte bine, vorbesc cu el de două-trei ori pe zi. Cu Ozana Barabancea și cu Andrei Ștefănescu nu am vorbit”, a explicat Monica Anghel, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Monica Anghel a dezvăluit că a stat aproape de colegii ei de platou în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, cu toate că nu s-a infectat cu noul coronavirus.

Acest virus este extrem de dificil, pentru că Marcel a fost infectat și eu nu, deși am stat aproape tot timpul împreună. Am vorbit cu colegii mei, este bine că au făcut această testare, sunt în regulă, sunt supravegheați. Nu am avut simptome. Ni s-a părut corect să ne facem testul, să vedem despre ce este vorba”, a adăugat solista, potrivit Libertatea.

Anghel e convinsă 100% că nu are coronavirus, fiind asigurată de medici că se află în afara oricărui pericol:

 „Cu medicii cu care am vorbit eu, pentru mine,

toți mi-au spus că nu există niciun risc. Am făcut testul la șapte zile după ce m-am întâlnit cu ei, rezultatul a fost negativ, este exclus să am acest virus”. scrie fanatik