FOTO / Ea este tânăra care a murit în accidentul cumplit din Galaţi! Un alt şofer a filmat toată tragedia

Un accident cumplit s-a produs în Galaţi, după ce un autoturism s-a izbit într-un stâlp. În urma acestui impact grav, doi tineri au decedat pe loc, dintre care o fată de doar 17 ani, pe nume Denia.

Un accident cumplit s-a produs în Galaţi, după ce un autoturism s-a izbit într-un stâlp. În urma acestui impact grav, doi tineri au decedat pe loc, dintre care o fată de doar 17 ani, pe nume Denia.

În accidentul cumplit şi-a pierdut viaţa atât şoferul autoturismului pe nume Claudiu, în vârstă e 35 de ani, cât şi tânăra care se afla în dreapta. Tânăra Denia, în vârstă de 17 ani a avut un sfârşit tragic, când maşina în care se afla a intrat într-un stâlp.

De asemenea, la scurt timp după incident, pe reţelele de sociaizare au început să apară fel de fel de filmuleţe din momentul accidentului filmate de alţi şoferi, dar şi sute de mesaje de condoleanţe pentru cei decedaţi.

”Accidentul a avut loc la ora 1.40 când șoferul unei mașini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecția cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului,

a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani și a unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta față. Totodată, au fost rănite și transportate la spital două fete de 14 și 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a mașinii”, a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi, potrivit observator.tv.

„Denisa nu pot să cred ce aud. Ieri erai aşa de bine, nici o secundă nu m-am gândit la aşa ceva. Erai o persoană minunată şi nu meritai un asemenea lucru”„Dumnezeu să-l ierte!

Inconştienţa se plăteşte scump, dar în această situaţie e vorba şi de cealaltă viaţă. Mare păcat că trebuie să mai plătească şi alţii”, “Dumnezeu să te ierte, iubirea vieţii mele”, au scris prietenii virtuali la aflarea tristei veşti. scrie spynews