Sfatul zilei 24 iunie 2020. Mare ATENTIE pentru 2 zodii

Berbec: Pune-te serios la treabă și nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi. Amânările astea nu țin la infinit. Numărul norocos al zilei: 2.

Taur: Trebuie să cobori tonul în discuțiile cu cei din jur, să fii ceva mai conciliant, mai înțelegător. Învață să asculți. Numărul norocos: 1.

Gemeni: Nu te uita în trecut cu părere de rău. Nu te gândi cum era dacă acționai altfel în anumite situații. Scapă de aceste false culpe. Numărul norocos al zilei: 13.

Scorpionii trebuie să aibă puțină speranță și răbdare

Rac: Cine te cunoaște nu are de ce să judece deciziile pe care le iei. Este momentul să nu îți mai pese de ce spune oricine. Numărul norocos: 4.

Leu: Cum vrei să te privească alții într-o lumină bună, dacă tu nu îndrăznești să ieși din întuneric? Fă un pas în față și renunță, măcar pentru o secundă, la frici. Numărul norocos: 11.

Fecioară: Du-te până la capătul lumii dacă simți că acolo este fericirea ta absolută. Nu mai sta pe gânduri și trăiește-ți prezentul ca și cum ar fi ultima clipă. Numărul norocos: 8.

Balanță: Te impui și asta e bine, doar că felul în care o faci lasă de dorit. Nu te pricepi la toate, deci renunță puțin  la orgoliul nemăsurat, la acest jemanfichism nefondat. Numărul norocos: 7.

Scorpion: Vei trece cu bine și peste această perioadă. Capul sus și privirea înainte! Zâmbește, căci totul va fi frumos. Trebuie doar să ai puțină răbdare. Numărul norocos al zilei: 3.

Săgetător: Nu mai da din casă dacă nu îți convine ca apoi lumea să bârfească despre tine. Fii mai responsabil de propriile tale destăinuiri. Numărul norocos: 6.

Capricorn: Este momentul să rupi orice legătură cu persoanele toxice care te înconjoară, cu toți acei oameni de la care știi foarte bine că nu ai nimic de învățat. Numărul norocos: 10.

Vărsător: Renunță la utopie și coboară cu picioarele pe pământ. Este momentul să privești lucrurile cu mai multă maturitate. Numărul norocos: 9.

Pești: Spune ce ai pe suflet și nu te închide în carapace. Nu este o rușine să recunoști dacă îți lipsește ceva sau cineva. Numărul norocos al zilei: 5.