Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Vedeta de la ProTV are probleme de sănătate: ”Mi-am făcut testul pentru COVID-19”

De două zile, Adela Popescu a lipsit din platoul de la Vorbește lumea, iar motivul pentru este reprezentat de problemele de sănătate ale acesteia. Vedeta a ajuns la spital, unde primește îngrijiri medicale.

Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital, după ce în urmă cu 4 zile a acuzat dureri insuportabile de stomac.

Adela Popescu a intrat în direct, de pe patul de spital, la Vorbește lumea și a vorbit despre starea ei de sănătate.

Adela Popescu a menționat că a făcut testul pentru COVID-19, iar acesta a ieșit negativ. Recent, soția lui Radu Vâlcan intrase în contact cu Marcel Pavel, artistul fiind infectat cu noul coronavirus.

‘De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital.

Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretelui digestiv. Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile.

Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medical. Vreau să vă spun ceva.

Mi-am facut tesutl pentru COVID-19 și a ieșit negativ. Protocolul cere să faci și testul. Aș vrea să ne liniștim în privința asta’, a declarat Adela Popescu.

De pe patul de spital, Adela Popescu a vrut să transmită tuturor că nu a fost infectată cu noul coronavirus, așa cum s-a bănuit,

iar motivul pentru care e internată e cu totul altul. Prezentatoarea de la Vorbește lumea așteaptă să i se făcă din nou analizele și speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală. scrie viva.ro