Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după ce l-a acuzat că a jefuit-o. Tânărul spune că a ajuns un om al străzii

Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert, și-au ascuțit cuțitele și acum au pornit la război. După ce l-a acuzat că i-a furat mașina și că i-a vandalizat casa, Brigitte și-a dat băiatul afară din casă, însă susține că îi va găsi să stea undeva cu chirie.

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă, după ce l-a acuzat că a jefuit-o. Tânărul spune că a ajuns un om al străzii

  • Robert Sfăt acuză că mama lui l-a dat afară pe străzi.
  • Brigitte spune că nu îl va mai primi acasă, dar că îi va căuta să stea cu chirie.

Robert Sfăt spune, însă, că mama lui practic l-a lăsat pe străzi și o acuză că l-a împins pe străzi și că l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului.

Contactată telefonic să vorbească despre acest subiect, Brigitte a spus că deși, într-adevăr, nu îl mai primește pe fiul ei înapoi acasă, îi va căuta să stea cu chirie undeva. Nu știe, însă, dacă va și fi acceptat de cineva.

„O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus Brigitte, pentru VIVA!

Brigitte acuză că fiul a jefuit-o și bătut-o

Ieri, Brigitte Pastramă a sunat la 112 și a raportat că a fost bătută și jefuită de fiul ei și de prietenii acestuia. Vedeta susține că tinerii i-au furat mașina și mai multe obiecte de valoare și că erau sub influența drogurilor.

Robert a negat toate acuzațiile, explicând că a consumat numai alcool și că Brigitte s-ar fi supărat din cauza muzicii date prea tare.

Brigitte a ales să nu depună plângere împotriva fiului. scrie spynews