Ce ghinioane ai în viață în funcție de zodie! Ea e cea mai napastuita zodie

Ghinionul se ține scai de unii dintre nativi și nu știu cum să reacționeze. Iată ce ghinioane vei avea, în funcţie de zodia în care te-ai năcut.

Horoscopul ghinioanelor dezvăluie lucruri nebănuite despre tine! Iată ce spune despre zodia ta!

Horoscop ghinion Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu se lasă păgubaşi în faţa problemelor, dar asta nu înseamnă că îi ocoleşte ghinionul. Ei au parte deseori de diverse accidente (mai mici ori mai mari). Fie li se strică anumite lucruri de care au nevoie urgent, fie se rănesc. Puţină atenţie i-ar ajută în ambele cazuri.

Horoscop ghinion Taur

Ghinionul se ţine scai de Tauri şi nu îi lasă până nu îi afectează. Cele mai mari temeri ale Taurilor au legătură cu banii. Ei pot să îi piardă, să fie înşelaţi ori chiar să li se fure sume mai mici ori mai mari.

Horoscop ghinion Gemeni

Gemenii au parte de oportunităţi în viaţă, însă ele le scăpa de fiecare data printre degete, de parcă ar vrea să le facă în ciudă. Dacă ar s-ar hotărî mai repede, ar avea mai multe şanse să prindă norocul din urmă.

Horoscop ghinion Rac

Racii au multe de suferit în viaţă pentru că sunt firi sensibile. Ei cred doar în bunătatea șo sinceritatea celorlalți, iar asta le aduce numai necazuri. Toate problemele casei cad numai pe capul lor, iar ghinioanele parcă se ţin lanţ uneori. Horoscopul le recomandă să nu se mai lase afectați de ceea ce li se întâmplă!

Horoscop ghinion Leu

Leii au succes în viață, dar când ghinionul îi lovește, îi aruncă la pământ! Dacă în zilele bune ar pune deoparte și pentru zilele negre, nu ar mai simți atât de mult situația de restriște!

Horoscop ghinion Fecioară

Deşi au parte şi de noroc în unele perioade ale vieţii, în altele parcă toate le merg prost. Nimeni nu se pricepe să rateze oportunităţi mai bine că aceşti nativi. Ar trebuie să aibă mai mult fler și să nu-i lase pe alții să le-o ia înainte!

Horoscop ghinion Balanţa

Ghinonul lor are legătură cu dragostea. Poate că sunt prea pretențioase, poate că se îndrăgostesc de bărbații nepotriviți, ce-i drept, acești nativi au ghinion imens în dragoste!

Horoscop ghinion Scorpion

Scorpionii au ghinion în relații, astfel că viața fie îi desparte de oameni minunaţi, fie întâlnesc doar persoane neserioase, false, mânate doar de interes. Chiar dacă reprezentanţii sunt firi puternice, îşi doresc totuşi să aibă parte de prieteni buni în preajma lor.

Horoscop ghinion Săgetător

Săgetătorii au parte de mult neprevăzut. Chiar dacă sunt optimiști de fel, fie li se strică mașina, fie li se îmbolnăvește cineva drag. Se trezesc destul de des în situaţii încâlcite şi cu greu le depăşesc.

Horoscop ghinion Capricorn

Capricornii sunt muncitori, dar cu cât se străduiesc mai mult, cu atât pare să nu fie locul lor acolo, să nu fie apreciați etc. Sau poate că au pretenții prea mari! Cert e că au probleme la locul de muncă, în ciuda implicării lor!

Horoscop ghinion Vărsător

Vărsătorii nu știu să piardă, iar frământările lor îi duc la disperare. AU parte de tot felul de întâmplări pe care le consideră karmice și nu știu cum să le facă față.

Horoscop ghinion Peşti

Peștii cheltuie în neștire pe lucruri care nu le sunt de folos și niciodată nu par să învețe ceva din aceste situații. Poate ar trebui să se lase îndrumaţi de alte persoane la cumpărături, unele norocoase acest domeniu.