Ce se va întâmpla cu anul școlar 2021-2022? Nelu Tătaru: ”Degeaba suntem optimiști”

Ce se va întâmpla cu anul școlar 2021-2022? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor românilor. Nelu Tătaru a făcut o serie de declarații în acest context!

  • Ce se va întâmpla cu noul an școlar?
  • Anunțul făcut de Nelu Tătaru!

Noul coronavirus continuă să-și pună serios amprenta pe țara noastră, iar românii își pun din ce în ce mai multe întrebări. Printre ele, cum va decurge anul școlar 2021-2022. În acest context, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut o serie de declarații.

Ce se va întâmpla anul școlar 2021-2022?

Nelu Tătaru a declarat astăzi că, deși anul viitor ar trebui să înceapă în condiții normale, momentan nu poate fi nimic confirmat în mod oficial, dat fiind faptul că numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește considerabil de la o zi la alta.

„Daca toti respectam partea noastra, la sfarsitul lui iulie, inceputul lui august putem ajunge la o viata cvasinormala si ne putem gandi la un inceput de an scolar normal. Dar degeaba suntem optimisti daca nu sustinem”, a declarat Nelu Tătaru.

De asemenea, Nelu Tătaru a făcut câteva precizări legate de data de 1 iulie. În funcție de evoluția din perioada următoare, se vor impune anumite restricții sau izolări de focare.

„În funcție de evoluție vom avea și anumite restricții sau anumite izolări de focare”, a spus Nelu Tătaru. scrie spynews