Horoscop 29 iunie 2020. Zodiile care incep saptamana cu DREPTUL

Berbec

Câțiva amici îți înapoiază sumele pe care le-ai dat în trecut. Banii vin într-un moment numai bun pentru că erai aproape de a rămâne fără niciun leu în buzunar.

Taur

Este momentul perfect pentru a începe o afacere pe cont propriu. Înainte de a semna contractul sfătuiește-te cu o persoană din familie.

Gemeni

Ești cam slobod la gură și s-ar putea să dai cam multe din casă. Îți dai seama cam târziu că ai dezvăluit secrete care nu te priveau absolut deloc.

Rac

Încearcă să nu-i mai da replica persoanei iubite atunci când îți atrage atenția pentru că s-ar putea termina prost. Nu cred că-ți dorești să fii iar singur.

Leu

Te-ai săturat de certuri și discuții interminabile? Atunci este cazul să te oprești și să asculți ce spune cel de lângă tine. Nu cred că vorbește aiurea.

Fecioară

O vorbă neplăcută ajunge la urechile tale și nu știi ce să crezi. Înainte de a spune bârfa mai departe, ar fi bine să afli mai multe amănunte.

Balanță

Pasiunea s-a cam stins în relația de cuplu și a rămas doar obișnuința. Partenerul de viață s-ar putea să te prindă pe picior greșit, mai bine spune adevărul.

Scorpion

Ești cu capul în nori și faci greșeli majore. Nu reușești deloc să te concentrezi la serviciu, iar superiorii observă acest lucru. Cere o pauză, până nu ești concediat.

Săgetător

Ziua începe perfect la locul de muncă unde primești o veste excelentă din partea șefilor. Tocmai ai fost promovat și ai primit și o mărire de salariu, motiv de petrecere în sânul familiei.

Capricorn

Pozezi cam des în victimă, lucru pe care prietenii au început să-l observe. Nu câștigi nimic dacă vrei să pari altcineva, fii tu însuți.

Vărsător

Grijile și problemele te macină constant și nu te lasă să dormi. Descarcă-te, spune ce ai pe suflet, nu mai ține numai pentru tine lucrurile care-ți fac rău.

Pești

Când vine vorba de iubire îți place să ai mai multe opțiuni. Joci la mai multe capete pentru că nu știi să iubești și nu vrei să stai singur.