Momente grele pentru Andrei Ștefănescu, după ce a fost externat. Ce i s-a întâmplat în parc

Andrei Ştefănescu a fost diagnosticat cu COVID-19, în urmă cu 2 săptămâni, după ce mai multe vedete ale Antenei 1 au fost infectate. Printre acestea aflându-se și Ozana Barabancea sau Alina Pușcaș.

Andrei Ștefănescu, concurent în emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a fost internat la Spitalul „Matei Balș”, alături de ceilalți colegi testați pozitiv.

După două săptămâni, prezentatorul a fost externat, complet vindecat. Ajuns acasă, Andrei a ieșit cu copilul în parc, dar s-a lovit de reticența oamenilor.

Andrei Ștefănescu, alungat de oamenii din parc

“Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, spunea Andrei Ștefănescu în urmă cu o săptămână.

Și a fost externat. Starea lui este bună și nu reprezintă niciun pericol. Așa că, ajuns acasă după două săptămâni, Andrei și-a scos copilul în parc. Greșită mișcare, pentru că, a fost recunoscut și oamenii l-au trimis acasă.

“Am ieşit cu băieţelul un pic în parc, pentru că mi-a fost dor să fac asta cu el. Şi o doamnă mai în vârstă mi-a spus ‘ce faci în parc? Te-am văzut că eşti bolnav. Nu puteai să mai stai câteva zile în casă?’.

I-am zis că sunt externat, că m-am vindecat. Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam în spital că se va întâmpla asta. Sunt convins că pe la magazine, cineva mă va înjura, îmi va spune că fac parte din conspiraţii. Doamna din parc s-a relaxat după”, a spus Andrei Ştefănescu la Antena 3.

După confirmarea infectării lui Andrei Ștefănăscu, sediul de la Romexpo, unde se filmau mai multe emisiuni alte posturilor Antena 1 şi Antena Stars, a fost închis și mai mulți colegi, printre care și Liviu Vârciu, au fost testați pentru noul coronavirus. scrie fanatik.ro